(Foto/Video) Dar ce a nins și în Poiana Brașov! Zăpadă și pe Transfăgărășan și în Bucegi

Last Updated on septembrie 20, 2022 Brașovul are parte de o vreme rece în această perioadă. A nin în Poiana Brașov, în Bucegi și pe Transfăgărășan.

Costi Hodas este în Poiana Brașov: „Postavaru!”

(Foto/Video) Dar ce a nins și în Poiana Brașov! Zăpadă și pe Transfăgărășan și în Bucegi 1 (Foto/Video) Dar ce a nins și în Poiana Brașov! Zăpadă și pe Transfăgărășan și în Bucegi 2 (Foto/Video) Dar ce a nins și în Poiana Brașov! Zăpadă și pe Transfăgărășan și în Bucegi 3

vezi aici Video:

Leo Rafael Andries: „Predeal. Morgen!— la Cabana Mălăiești, Bucegi”.
(Foto/Video) Dar ce a nins și în Poiana Brașov! Zăpadă și pe Transfăgărășan și în Bucegi 4

Toma Cristian: „Vă recomandăm să circulați cu prudență pe Transfăgărășan. Ninge la peste 1800m altitudine. Pe carosabil s-a depus un strat de aproximativ 3cm de zăpadă, temperatura este de -3 grade.
Dacă vă aventurați și pe potecile de munte, echipați-vă corespunzător”
(Foto/Video) Dar ce a nins și în Poiana Brașov! Zăpadă și pe Transfăgărășan și în Bucegi 5

(Foto/Video) Dar ce a nins și în Poiana Brașov! Zăpadă și pe Transfăgărășan și în Bucegi 6

Potrivit acestuia, pe carosabil s-a depus un strat de aproximativ 3 centimetri de zăpadă, iar temperatura este de minus 3 grade, anunță ziare.com.

Drumarii de la DRDP Brașov, districtul Bâlea au intervenit marți dimineață cu un utilaj cu lamă și au răspândit o tona și jumătate de sare pentru curățarea carosabilului de zăpada așternută peste noapte, anunță Turnul Sfatului.

Vezi aici Video:

Previous Story

Accident Brașov. O șoferiță a călcat un pieton pe o trecere de pietoni

Next Story

Video Brașov. Reacția unei turiste din Olanda după ce mănâncă papanași. „Aromele bucătăriei românești sunt absolut delicioase”