Brașov. „Parada Bicicletelor”, în tot oraşul, duminică. Traseul aici

Last Updated on septembrie 7, 2022 Duminică, 11 septembrie, de la ora 15:30 va avea loc „Parada Bicicletelor”, ediţia a II-a.

„Vom pedala prin tot Brașovul, pentru un oraș tot mai verde! Te așteptăm cu biciclete de toate felurile, cu trotinete sau role, ca să promovăm transportul alternativ ca stil de viață, într-un oraș prietenos cu sportivii”, anunță organizatorii.

Brașov. „Parada Bicicletelor”, în tot oraşul, duminică. Traseul aici 1

„Traseul pe care îl pregătim începe din Parcul Titulescu, pe partea cu ARO, plecarea convoiului fiind la ora 4 PM. Vom pedala până la AFI, apoi pe Calea București până la intersecția cu Str. Uranus, unde facem stânga. Continuăm pe Bulevardul Saturn, Vlahuță și Gării, ca apoi să ocolim giratoriul spre Bulevardul Victoriei. O luăm apoi pe lângă Liceul Meșotă, pe Str. Iuliu Maniu, trecem de Ceasu’ Rău și urcăm domol până în Piața Sfatului, unde finalizăm Parada Bicicletelor 2.0”, mai spun aceștia.

Vor avea loc concursuri, muzică și diverse activități.

Înainte şi după eveniment, organizatorii – cei de la Asociaţia Tot Mai Verde – vin în sprijinul braşovenilor oferind posibilitatea de a se alătura grupurilor organizate din cartiere. Plecarea din aceste puncte va fi la ora 14:00, iar participanţii vor fi însoţiţi de reprezentanţi ai Asociaţiei. Se vor respecta regulile de circulaţie, conform legislaţiei, privind circulaţia pe drumurile publice.

Astfel, vor fi organizate 5 trasee, din cartierul Bartolomeu (cu plecare din Parcul central Avantgarden 3), cartierul Tractorul (plecare parcare Mall Coresi), cartierul Triaj (plecare parcare Terminal RAT Braşov), cartierul Noua (Lacul Noua zona debarcader) şi cartieru Răcădău (intersecţie B-dul Valea Cetăţii). După paradă vor fi organizate trasee asemănătoare pentru deplasarea participanţilor de la punctul de final, Piaţa Sfatului, către cartierele menţionate mai sus, informează bzb.ro.

„Pentru a atrage atenţia asupra cauzei utilizatorilor de mijloace de mişcare nepoluante, invităm toţi participanţii să vină îmbrăcaţi în culoarea verde, pentru a putea <<înverzi>> carosabilul pe toată durata acestui eveniment. De asemenea, pregătim activităţi interactive, educative şi distractive care să promoveze transportul alternativ. Pentru mai multe informaţii în acest sens, vă invităm să urmăriţi evenimentul Paradei Bicicletelor, publicat pe platforma Facebook”, au transmis organizatorii citați de G4Media.

Previous Story

Proiectantul autostrăzii Brașov – Bacău a renunțat la contract. S-au pierdut alți doi ani

Next Story

Premieră la Brașov. Primul „concert de plastic”, vineri seară, în Piaţa Sfatului