Video Brașov. Manele la Mall-ul AFI. Nemulțumit de muzica din mall, un tânăr s-a conectat la sistemul audio  și a pus o man

Last Updated on august 17, 2022 Un tânăr s-a plictisit de muzica din Mall-ul AFI Brașov și a pus o manea. Partea bună este că deși oamenii se uitau ciudat, manelele reușesc să înveselească aproape pe toată lumea. Așadar, nu mai este deloc o surpriză că manelele ar suna bine și în boxele din mall, notează substantial.ro.

Tânărul este urmărit de un număr mare de persoane pe rețeaua TikTok. Postează diverse clipuri video, majoritatea cu tentă de divertisment. De data aceasta însă, bărbatul a întrecut orice așteptare.

Video Brașov. Manele la Mall-ul AFI. Nemulțumit de muzica din mall, un tânăr s-a conectat la sistemul audio  și a pus o man 1

Pentru că nu i-a plăcut muzica de pe fundal, s-a gândit să o înlocuiască cu o manea. În mall răsuna melodia ,,Frate lângă frate” a lui Tzancă Uraganu.

,,Acel moment când ești la AFI în Brașov, în mall și nu-ți place place muzica de pe fundal. Fiți atenți, te poți conecta prin Bluetooth. Păi dacă nu sunt eu bun la prostii, atunci cine. Ia uite cum se uită (n.r. lumea care era în mall). ”, a spus tânărul în timpul filmării, potrivit Biz Brasov.

Vezi aici Video:

Previous Story

(Video) Incendiu Brașov. Arde un apartament în Răcădău!

Next Story

Brașov. Familie pe biciclete amendată de polițiști. „Sunt o mamă cu trei copii (4, 9, 11 ani)…După ce am traversat strada cu 2×3 benzi, împingând bicicleta pe lângă noi, am trecut pe lângă o patrulă de poliție”