Video Brașov. După o manea în mall-ul AFI, un bis la mall-ul Coresi. „Eu când v-am zis că merge, voi nu, că nu, că nu”

Last Updated on august 22, 2022 TikTok este rețeaua socială unde se postează cele mai multe trăsnăi. Ultima ispravă legată de Brașov vine de la „TikTok-erul” „tepupăfratilitău” care, la începutul lui august, a viralizat cu postarea în care s-a conectat prin Bluetooth la rețeaua mall-ului AFI din centrul civic al Brașovului și a schimbat muzica, ce i se părea plictisitoare, cu o manea care s-a auzit prin toate boxele mall-ului, intrigând lumea, potrivit bzb.ro.

A ales ca „dedicație”piesa „Frate lângă frate” a lui Tzancă Uraganu.
„,Acel moment când eşti la AFI în Braşov, în mall şi nu-ţi place place muzica de pe fundal. Fiţi atenţi, te poţi conecta prin Bluetooth. Păi dacă nu sunt eu bun la prostii, atunci cine. Ia uite cum se uită (n.r. – lumea care era în mall)”, titra tânărul în timpul filmării.

Video Brașov. După o manea în mall-ul AFI, un bis la mall-ul Coresi. „Eu când v-am zis că merge, voi nu, că nu, că nu” 1

Filmare care I-a adus… peste 1 milion de vizualizari, mii de comentarii, aprehttps://ziare.com/brasov/stiri-life-show/dupa-o-manea-in-afi-un-bis-la-coresi-tepupafratilitau-8752849cieri și distribuiri. După o săptămână, a recidivat. Când a văzut că „merge”, tânărul „hacker” și-a încercat norocul și la mall-ul Coresi, ca răspuns la un comentariu venit din partea unei fane. De data aceasta, a pus în boxe o melodie trap.

ȘI acest clip a avut „ecou”, peste 200.000 de urmăritori.
Tânărul este urmărit de un număr mare de persoane pe reţeaua TikTok, peste 214.000. Postează diverse clipuri video, majoritatea cu tentă de divertisment.
Reprezentanţii centrelor comerciale nu au recunoscut „isprava”, anunță ziare.com.

Mall-ul AFI:

@tepupafratilitau Afi Brasov : Nu luati exemplu de la mine ca va da afara din mall 😂😂 #danielb #db #viral #farcas ♬ original sound – Daneeelo!

Mall-ul Coresi:

@tepupafratilitau Replying to @Annaa Na poftim ! Mai ziceti voi ceva ca nu pot face eu asta si mai ales ca e totul fake 😁 #danielb #db #fy #viral ♬ original sound – Daneeelo!

Previous Story

Brașov. Vulcanul de la Racoș este deschis din nou pentru vizitatori, după doi ani în care a fost închis pentru filmările la Django

Next Story

Gazetarul Cristian Tudor Popescu, întâmplări în trenul București-Brașov: „Mă mai uit o dată în bilet”