Un bărbat a leşinat de două ori din cauza căldurii, într-un tren de pe ruta Braşov – Bucureşti

Last Updated on august 1, 2022 Probleme astăzi într-un tren privat pe ruta Brașov- București. Trenul era arhiplin dar controlorii permiteau accesul, pe model CFR.

Bărbatul în vârstă de 69 de ani călătorea cu un tren privat al companiei Astra Trans Carpatic, care a plecat din Braşov spre Capitală. Din cauza căldurii și a aglomerației, acesta a leşinat de două ori şi a fost coborât de restul călătorilor la Gara Predeal, scrie publicația Brașov.net.

Un bărbat a leşinat de două ori din cauza căldurii, într-un tren de pe ruta Braşov – Bucureşti 1

Trenul în care a avut loc accidentul aparţine companiei Astra Trans Carpatic. Acesta a plecat din Gara Braşov la ora 10:40, cu destinaţia Bucureşti, informează Libertatea.

În drum spre Predeal, unul dintre călători a început să se simtă rău şi a leşinat de două ori. Ceilalţi călători au încercat să-l ajute, iar o femeie care era medic a sunat la 112.Bărbatul s-a dat jos în gara din Predeal, de acolo urmând să fie preluat de un echipaj al ambulanţei.

Oamenii care se aflau în trenul cu pricina s-au revoltat după ce au observat că, deşi trenul era plin şi nu mai existau locuri, controlorii continuau să vândă bilete cu preţ întreg.

Mai mult, unul dintre controlori a ocupat patru scaune și le-a spus oamenilor că nimeni nu are dreptul să se așeze acolo, potrivit RTV.

Previous Story

Brașov. Canionul 7 Scări s-a umplut de bolovani și aluviuni după o viitură

Next Story

Brașov. Autobuzele  de pe linia 23B circulă pe Griviței, de astăzi