Brașov. Vulcanul de la Racoș este deschis din nou pentru vizitatori, după doi ani în care a fost închis pentru filmările la Django

Last Updated on august 20, 2022 Brașovenii și turiștii pot vizita din nou Vulcanul stins de la Racoș, închis doi ani pentru filmările la Django.

Vicepreședintele CJ Szenner Zoltan: „După doi ani în care a fost închis pentru filmările la Django, Vulcanul de la Racoș este deschis din nou pentru vizitatori!

Și nu oricum ci printr-un concert al Filarmonicii din Brașov, care va avea loc în cadrul celei de-a V-a ediții a festivalului Ziua Pietrei, organizat de Asociația Carpaterra.
Brașov. Vulcanul de la Racoș este deschis din nou pentru vizitatori, după doi ani în care a fost închis pentru filmările la Django 1

Ziua Pietrei este un festival mai mic, dar nu mai puțin valoros, pentru că pune în valoare tocmai potențialul turistic al zonei de nord a județului nostru.

Consider că noi, la Consiliul Județean, trebuie să sprijinim și evenimentele culturale care se desfășoară în județ, nu numai în municipiul Brașov și am modificat în acest sens ghidul pentru de finanțările nerambursabile acordate pentru evenimentele culturale, astfel încât să acordăm punctaj suplimentar pentru asociațiile care organizează evenimente și în afara municipiului Brașov.

Este cerere pentru cultură și în alte localități, dar cel puțin la fel de important este faptul că turismul și evenimentele culturale sunt strâns legate.

Ca să atragem și să ținem turiștii și în alte zone ale județului, trebuie să le asigurăm, pe lângă posibilități de cazare și posibilități de recreere și petrecere a timpului liber.

Brașov. Vulcanul de la Racoș este deschis din nou pentru vizitatori, după doi ani în care a fost închis pentru filmările la Django 2

Zona de nord a județului este extrem de ofertantă din punct de vedere turistic, iar turismul poate contribui semnificativ la dezvoltarea durabilă a Țării Cohalmului.

Asociația Carpaterra, este un partener extrem de serios, care de mai mulți ani face eforturi semnificative pentru atragerea turiștilor în zonă și mă bucur că prin finanțarea acordată de Consiliul Județean Brașov, am putut contribui și noi la realizarea acestui festival”.

Previous Story

Strada Sforii rămâne deschisă. Allen Coliban: „Brașovul ar trebui să fie deschis pentru turiști, nu să instalăm bariere.”

Next Story

Video Brașov. După o manea în mall-ul AFI, un bis la mall-ul Coresi. „Eu când v-am zis că merge, voi nu, că nu, că nu”