Brașov. Lidl vrea să demoleze un magazin pentru a construi un supermarket mai mare. Așteaptă avizul de la Primărie

Last Updated on august 30, 2022 Lidl continuă demersurile pentru demolarea magazinului din Craiter, în care inițial a funcționat un magazin de tip Plus, și să construiască un nou supermarket, mai spațios.

În vederea obținerii autorizației de construire, a fost obținut un certificat de urbanism prin care sunt stabilite condițiile pentru realizarea lucrărilor.

Brașov. Lidl vrea să demoleze un magazin pentru a construi un supermarket mai mare. Așteaptă avizul de la Primărie 1

Planul germanilor din grupul Schwartz, care controlează retailerul Lidl, va fi discutat astăzi în ședința Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism, informează bizbrasov.ro.

Lidl are în municipiul Braşov nouă magazine, cele mai noi dintre acestea fiind deschis în ultimii doi ani în zona Paradisul Acvatic şi Bartolomeu, lângă Altex. De altfel, retailer-ul are în plan construcţia unor noi magazine în noua zonă rezidenţială Tractorul, pe strada Poienelor, dar şi pe fosta platformă Fartec şi în incinta fostei fabrici IUS de pe strada Hărmanului.

Protecția Consumatorilor a amendat 265 de magazine Lidl cu peste 3,5 milioane de lei, invocând mizerie, insecte şi produse expirate.

Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) au amendat 265 de magazine Lidl cu peste 3,5 milioane de lei, printre neregulile invocate fiind produse expirate, mizerie şi insecte. De asemenea, 24 de magazine Lidl au fost închise.

Reprezentanţii Lidl România au transmis că au făcut toate demersurile pentru a remedia în cel mai scurt timp posibil aceste situaţii, informează G4media. 

„Controalele ANPC din luna curentă, într-un număr neobişnuit de mare, au vizat 85% din magazinele Lidl România. Aceste acţiuni au avut ca rezultat identificarea anumitor abateri în anumite magazine din reţea.

Am făcut toate demersurile pentru a remedia în cel mai scurt timp posibil aceste situaţii având în vedere că, în relaţia cu autorităţile, noi dăm permanent dovadă de totală deschidere şi pentru că ne asigurăm în tot ceea ce facem că ne îmbunătăţim constant pentru a ne păstra locul în inima clienţilor noştri”, au comentat reprezentanţii Lidl România.

Previous Story

Flavia Boghiu: Brașovul va avea zeci de kilometri de piste de biciclete, până la finalul lui 2023

Next Story

Doi mecanici din Brașov au condus luxosul tren Orient Express. Și 120.000 de euro costă un bilet