Allen Coliban: Braşovul va avea trei grădini muzicale în Parcul Titulescu, pe Aleea de Sub Tâmpa și în Parcul Tractorul

Last Updated on august 1, 2022 Primăria Brașov a lansat procedura de achiziție pentru furnizarea și montarea a trei ansambluri muzicale de exterior, care vor fi montate în trei parcuri din municipiul Brașov – Parcul Nicolae Titulescu, Aleea de Sub Tâmpa și Parcul Tractorul. Instrumentele sunt concepute special pentru a fi montate în aer liber și pentru a rezista în orice anotimp, indiferent de condițiile meteorologice, și la uz intens.

Astăzi am lansat licitația pentru implementarea proiectului de bugetare participativă «Grădinile muzicale». Ideea acestui proiect, conform inițiatorului, pornește de la dorința de a avea o varietate cât mai mare de spații comune de recreere urbană, care să îi invite pe brașoveni să petreacă cât mai mult timp în aer liber. În trei parcuri din Brașov vom monta instrumente muzicale de exterior, care vor încuraja exprimarea creativă și socializarea cu familia, prietenii sau ceilalți locuitori ai orașului.

Allen Coliban: Braşovul va avea trei grădini muzicale în Parcul Titulescu, pe Aleea de Sub Tâmpa și în Parcul Tractorul 1

La ele poate cânta oricine, de la copii, adolescenți, părinți, bunici până la muzicieni profesioniști – toată comunitatea brașoveană. Acesta este al treilea proiect de bugetare participativă pentru care s-a lansat procedura de achiziție, dintre cele cinci votate de brașoveni pentru a fi demarcate în acest an.

Programul de bugetare participativă este foarte important, atât prin prisma rezultatelor – pentru că vorbim de fapt de proiecte care aduc un plus de valoare și de atractivitate în comunitățile din cartiere – cât și la nivel de proces, pentru că avem la final o comunitate mai implicată, o comunitate care lucrează alături de administrația publică și o relație normală între administrație și cetățeni”, a precizat primarul Allen Coliban, citat de mytex.ro.

Primul ansamblu cuprinde 6 instrumente muzicale de exterior: un set de 7 clopote tubulare tip Tubular Bells, o tobă mare tip Babel, o tobă tip Babel, un instrument tip liră format din 8 clopote circulare gradate tip Bell Lyre, un instrument aerofon tip Handpipes și un xilofon orizontal tip Harmony.

Cel de al doilea ansamblu cuprinde 4 instrumente: o tobă mare tip Babel, un instrument aerofon tip Handpipes, un set de 6 clopote tubulare tip Emperor Chimes și o tobă băncuţă tip Cajon. Toba mare tip Babel va fi prevăzută cu câte un set de ciocănele ancorate cu cablu, potrivit brasovtv.com.

Cel de-al treilea ansamblu va cuprinde 5 instrumente: un set de 7 clopote tubulare tip Tubular Bells, un xilofon tip Sansa – Rimba Mysteria, un set de 5 tobe colorate tip Rainbow Sambas, un clopot tubular tip Cherub și un balafon (marimbas) tip Akadinda.

Durata de livrare şi montaj este de 90 de zile de la emiterea comenzii/ordinului de către beneficiar. Valoarea estimată a acestui contract este de 243.696 de lei.

Modalitatea de atribuire este cel mai bun raport calitate-preţ, în care propunerea financiară reprezintă 80 de puncte, iar garanția este de 40 de puncte.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 11 august 2022, ora 15:00.

Previous Story

Brașov. Autobuzele  de pe linia 23B circulă pe Griviței, de astăzi

Next Story

Video Brașov. Mii de pești morți în apele râului Olt. Oamenii merg și prind peștii morți sau amorțiți aflați la mal