Brașov. Mall-ul AFI nu are curent electric. Anunțul companiei

Last Updated on iulie 22, 2022 Mall-ul AFI a rămas fără curent în această dimineață, anunță reprezentanții companiei pe Facebook.

 

AFI Brașov: „Anunț important ❗
Din cauza unei defecțiuni la rețeaua de distribuție Electrica, până la ora 12.00 nu vom avea curent în mall.
Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create”.

Brașov. Mall-ul AFI nu are curent electric. Anunțul companiei 1

În această perioadă, la Mall-ul AFI se desfășoară o campanie prin care poți primi bilete la stand up-ul din 3 august cu Costel & friends, Dracea și Bara.

AFI Brașov: „Salut! 😄 În perioada 11- 31 iulie, SHOPPING-UL e și mai FUN în AFI Brașov. 👉Primele 350 bonuri de minim 300 de lei ce reprezintă cumpărături din magazinele și locațiile din AFI Brașov (din perioada campaniei) primesc o INVITAȚIE CADOU la stand up-ul din 3 august cu Costel & friends, Dracea și Bara.

🔵 Invitațiile se ridică de la Info desk (intrarea din B-dul 15 Noiembrie) în baza bonului de cumpărături de minim 300 de lei din magazinele din AFI Brașov (excepție Altex, Istyle, Carrefour, Maxbet, BCR, agenție de turism, casă de schimb valutar, Digi, Vodafone, Orange), din perioada campaniei (11- 31 iulie 2022).

🔵 Invitațiile se ridică în ordinea sosirii la Info Desk, în limita celor 350 de locuri disponibile.
🔵 Persoanele care ridică invitația trebuie să aibă vârsta 18+.

P.S. Ne vedem pe 3 august de la ora 20.00 pe terasă. Show-ul începe de la 20.30, dar să avem timp să ne găsim cu toții locul 🙂. Accesul se face DOAR în baza invitației, să nu o uitați acasă 😉.
Să aveți parte de o vară cu multe zâmbete!

Previous Story

Brașov. Arbore căzut pe o alee de sub Tâmpa, chiar lângă un grup de copii. „Dădeam la coş şi, dintr-odată, am auzit un zgomot puternic”

Next Story

Fermier din Brașov: ”Am dat 100 de vaci de lapte la abator că nu aveam ce să le mai dau să mănânce”