Accident Brașov. Un șofer a murit pe loc după ce a intrat direct într-un TIR, pe Calea Feldioarei

Last Updated on iulie 4, 2022 Un șofer a avut parte de o moarte violentă după ce a intrat cu mașina într-un TIR pe Calea Feldioarei.

Duminică, 3 iulie, în jurul orei 03,10, un accident mortal a avut loc pe strada Calea Feldioarei din municipiul Braşov. Un bărbat, în vârstă de 35 ani din judeţul Galaţi, care conducea un a intrat în impact cu un ansamblu de vehicule, format din cap tractor şi semiremorca, ce se afla parcat.

Accident Brașov. Un șofer a murit pe loc după ce a intrat direct într-un TIR, pe Calea Feldioarei 1 Accident Brașov. Un șofer a murit pe loc după ce a intrat direct într-un TIR, pe Calea Feldioarei 2

În urma impactului a rezultat o victimă, conducătorul auto în vârstă de 35 ani, cadrele medicale sosite la fața locului declarând decesul acestuia.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări pentru a stabili cauzele si împrejurările în care a avut loc accidentul rutier”, a transmis IPJ Braşov, potrivit brasov.net.

Previous Story

Brașov. Bucătărie pe balcon. „Draga vecine care gătești pe balcon…Va doresc o seara “aromata”, asa cum o am si eu din cauza mirosului de ceapa calita!”

Next Story

Bărbat mușcat de urs adus în stare gravă la Spitalul Județean Brașov