Foto Brașov. Prinși de polițiști. 8 persoane au aruncat gunoi chiar lângă panoul unde scrie amenzile pe care le riscă dacă aruncă deşeuri pe domeniul public

Last Updated on iunie 17, 2022 Opt persoane care, în decurs de o săptămână, au abandonat deșeuri pe domeniul public, mai exact pe Str. Fântânii din cartierul Stupini, au fost sancționate de polițiștii locali din Brașov.

Ironic este faptul că gunoiul era depozitat chiar lângă panoul unde scrie amenzile pe care le riscă cei aruncă deşeuri pe domeniul public.

Foto Brașov. Prinși de polițiști. 8 persoane au aruncat gunoi chiar lângă panoul unde scrie amenzile pe care le riscă dacă aruncă deşeuri pe domeniul public 1 Foto Brașov. Prinși de polițiști. 8 persoane au aruncat gunoi chiar lângă panoul unde scrie amenzile pe care le riscă dacă aruncă deşeuri pe domeniul public 2

„Dezinteresul respectivilor cetățeni (7 având domiciliul chiar în cartierul Stupini, iar 1 în localitatea Hălchiu) de a respecta actele normative în domeniu, a făcut ca deșeurile să fie aruncate chiar în zona panoului care avertiza că, în conformitate cu prevederile HCL nr.149/2017, ”aruncarea și/sau depozitarea pe domeniul public și privat al municipiului a deșeurilor de orice tip se sancționează cu amendă de la 800 lei la 1600 lei pentru persoanele fizice și cu amendă de la 1600 lei la 2500 lei pentru persoanele juridiceʺ.

Persoanele în cauză au fost surprinse abandonând deșeuri rezultate din construcții, deșeuri menajere, vegetale, ambalaje, etc. și au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 5.600 lei.

Poliția Locală Brașov reamintește cetățenilor cǎ depozitarea/ abandonarea pe sol a deșeurilor de orice natură este strict interzisă, fapta constituind contravenție și sancționându-se conform prevederilor legale în vigoare.

Totodată, facem apel ca astfel de cazuri, precum și oricare alte situații din sfera de competență a Poliției Locale, să fie sesizate la telefon 0268/ 954 și la adresa de e-mail dispecerat@politialocalabrasov.ro”, au transmis polițiștii brașoveni.

Previous Story

Cetățuia Brașovului închisă bine. După 7 ani de când Cetăţuia Braşovului este în litigiu, Înalta Curte nu a judecat încă nimic

Next Story

Brașov. Două noi semafoare cu buton, de luni. Allen Coliban: „Se va reduce riscul producerii de accidente între fluxul de mașini care vine dinspre Griviței pe direcția 15 Noiembrie și cel care vine dinspre Kogălniceanu spre centrul orașului”