Brașov. George Scripcaru, apariție-surpriză în Primărie. „A mers sa-l urecheze pe Coliban :)”

Last Updated on iunie 7, 2022 Mandatul slab al actualului primar îi face pe brașoveni să viseze la o revenire an lui George Scripcaru la conducerea Brașovului. Scripcaru a revenit zilele trecute la primărie, doar pentru un eveniment monden.

A reapărut zilele trecute, chiar în sediul Primăriei Brașov, dar pentru scurt timp, la un eveniment monden, căsătoria handbalistei Rapidului, Sorina Tîrcă, cu fotbalistul Gicu Grozav.
Potrivit Monitorul Expres, Scripcaru s-a simțit ca acasă în curtea Primăriei și chiar s-a ocupat de organizarea invitaților, accesul în sala de ceremonii, dar și la poza de grup.

Brașov. George Scripcaru, apariție-surpriză în Primărie. „A mers sa-l urecheze pe Coliban :)” 1
(foto arhiva)

„Haideți că vă conduc eu”, a spus Scripcaru. „Am relație specială cu familia Tîrcă, iar pe Sorina o știu de mică, de aceea am participat la acest eveniment”, a spus Scripcaru, care s-a arătat neplăcut surprins de lipsa de performanță de la Corona.

„Azi avem o situație foarte neplăcută cu handbalul din Brașov, deși efortul financiar care se face este imens față de am făcut noi la vremea respectivă”, a mai declarat Scripcaru, potrivit mytex.ro.

Comentariile brasovenilor

Gruia Hilohi: O fi aflat că PNL îl preferă acum pe Veştea la fotoliul de primar în 2024?
Coman G.: Nici Scripcaru nu a fost extraordinar dar mai bun ca actualul primar(…) Cred că un primar bun ar fi, ținând cont ce a făcut la Râșnov, și la aeroportul Brașov actualul președinte al consiliului județean Brașov Veștea.

Romulus T.: A mers sa-l urecheze pe Coliban 🙂
Eduard R.: Un om gospodar !

Previous Story

Brașov. Kaufland și Lidl de pe strada Avram Iancu, închise de Protecția Consumatorilor, pentru numeroase nereguli

Next Story

Brașov. Metrul pătrat la locuința a ajuns la 1.614 euro. La Cluj a urcat la 2.465 de euro