Profesor de dans din Braşov, arestat pentru că a întreţinut relaţii intime cu elevele sale

Last Updated on aprilie 2, 2022 Antrenorul de 29 de ani ar fi abuzat de două dintre cursantele sale, una de 12, alta de 13 ani.

Un profesor de dans din Braşov a fost arestat după ce a convins două eleve minore să se culce cu el. Bărbatul se folosea de repetiţii pentru a le atrage şi le trimitea poze indecente.

Profesor de dans din Braşov, arestat pentru că a întreţinut relaţii intime cu elevele sale 1

Anchetatorii spun că antrenorul le trimitea fetițelor fotografii cu el în ipostaze intime, le ademenea și le convingea să întrețină relații sexuale. Apoi le amenința cu violența, ca să păstreze secretul. Faptele s-ar fi derulat pe parcursul a patru ani, dar nimeni din anturajul antrenorului nu a bănuit nimic, scrie stirileprotv.ro.

Ioana Mihalcea, președinta clubului de dans: ”Nu ne-a dat niciodată senzaţia că s-ar adresa cuiva necorespunzător, sau să aibă gesturi necuvenite, am fost atât de mulți aici care am fi putut sesiza, inclusiv părinți. Astfel de gesturi sunt abominabile. Nu pot să găseşti cuvinte.”

Clubul de dans l-a concediat pe bărbat și a cerut Federației Române de Dans Sportiv să îi retragă acreditarea de antrenor, pe cea de arbitru și, în plus, să i se interzică practicarea profesiei.

Ioana Mihalcea, preşedintele şcolii de dans: Performaneţele lui au fost la nivel naţional, am fost cu el la concursuri internaţionale, face parte dintr o generaţie care ne a dus rezultate. Faptul că nu am reuşit să sesizăm până acum o astfel de problemă se datorează faptului că dpdv profesional nu a creat niciodată probleme.

Profesorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Este cercetat pentru act sexual cu un minor şi corupere sexuală a minorilor. Iar faptul că era profesorul fetelor constituie faptă agravantă, scrie observatornews.ro.

În prezent, există un proiect de lege care prevede ca actul sexual cu un minor sub 14 ani să fie considerat viol.

Previous Story

Un primar din Braşov a fost omorât în bătaie de un consilier local. Fiul: „A fost la ecografie, radiografie şi doctorii nu i-au transmis că s-ar vedea ceva mai grav. I s-a făcut rău acasă şi a murit”

Next Story

Alte 3 Mall-uri în Braşov: zona Hornbach – cu ancoră Carrefour, zonele Dedeman şi Fartec – cu ancoră Kaufland