Horia Brenciu: ”Alergam ca nebunul prin Brașov pentru câţiva lei”

Last Updated on aprilie 18, 2022 Horia Brenciu a dezvăluit cu ce s-a ocupat înainte de a deveni cunoscut şi apreciat în lumea showbiz-ului.

”Am fost curier. Duceam plicuri multor firme mari din Braşov. Alergam în fiecare zi ca nebunul pentru câţiva lei, dar erau primii mei bani câştigaţi. Experienţa aceea mi-a făcut foarte bine. Următoarea slujbă a fost cea de reporter, la TVR. Acolo am alergat şi mai mult. Puteam să devin maratonist, dar am ratat momentul”, a mărturisit Horia Brenciu, citat de cancan.ro.

Horia Brenciu: ”Alergam ca nebunul prin Brașov pentru câţiva lei” 1

De asemenea, cântăreţul a făcut dezvăluiri şi despre prima sa apariţie pe micile ecrane ca prezentator TV.

”Ţin minte tot! Costumul meu încropit, vânzoleala din studioul 1 al TVR, colegii mei care erau precum furnicile, pregătind ultimele întrebări, publicul de pe gradenele din platou, cei trei concurenţi, grila de lumini orbitoare, operatorii, cu camerele lor greoaie, din anii aceia, Doru Dumitrescu, redactorul-şef al redacţiei Jocuri şi Concursuri, care îmi spunea mereu să n-am emoţii şi, nu în ultimul rând, speranţele şi emoţiile tatălui meu, rămas la Braşov… Şi toate acestea se întâmplau înainte de a da „acţiune“ emisiunii concurs Robingo, prima licenţă internaţională din România, filmată la început de septembrie şi difuzată, ulterior, pe 3 octombrie 1993”, a spus el, potrivit Fanatik.

Cum își educă Horia Brenciu copiii: „Fără impuneri de idei sau alte principii mature”

În plan personal, cântăreţul are o căsnicie fericită cu Alice Dumitrescu, alături de care îi creşte cu toată dragostea pe cei patru copii, Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, fiicele partenerei sale de viaţă dintr-o căsnicie anterioară.

Horia Brenciu a vorbit despre cum îi educă pe copii.

„Cu dragoste, fără orgolii, cu deschidere, fără impuneri de idei sau alte principii „mature. Încerc să îi înțeleg fiecăruia gândurile, planurile de viitor, relațiile, asta în special la fetele mari și, în general, vreau să fie apropiați unul de altul… Până acum, totul decurge conform planului”, a declarat acesta pentru viva.ro.

Previous Story

Brașovul poate prelua Gara în administrare. Anunțul ministrului Transporturilor

Next Story

Caz tulburător în Braşov. Femeie înjunghiată în stradă la scurt timp după ce îşi lăsase fetiţa la grădiniţă