Brașov. Un copil de 4 ani a murit după ce a căzut într-un bazin cu Tomoxan, un insecticid extrem de puternic

Last Updated on aprilie 5, 2022 Un copil în vârstă de patru ani din judeţul Braşov a avut parte de o moarte îngrozitoare după ce a căzut luni într-un bazin în care se afla Tomoxan, un insecticid puternic folosit pentru despăducherea oilor.

Tragedia s-a produs la o fermă din localitatea Ticuşul Nou, unde copilul în vârstă de aproximativ 4 ani a fost găsit înecat într-un bazin cu tomoxan, transmite ISU Braşov, potrivit ObservatorNews.

Brașov. Un copil de 4 ani a murit după ce a căzut într-un bazin cu Tomoxan, un insecticid extrem de puternic 1

La fata locului s-au deplasat două echipaje SMURD, o un echipaj a Serviciului de Ambulanţă Judeţean si totodată a fost alertat şi elicopterul SMURD de la Târgu Mureş. “Copilul se află în stop-cardio respirator şi i se aplică manevre de resuscitare de către personalul medical”, a precizat, inițial, sursa citată.

“La data de 4 aprilie, în jurul orei 14.50, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe raza localităţii Ticuşu Nou din judeţul Braşov, un minor, în vârstă de 4 ani, ar fi căzut într-un bazin, în care se afla o substanţă, situat în proximitatea unei ferme.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Rupea şi cadre medicale, cele din urmă efectuând manevrele de resuscitare, conform protocolului în vigoare. (…) Cadrele medicale au declarat decesul copilului. Poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii incidentului”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Alina Ivan, potrivit Digi 24.

Alte trei fetițe din Brașov au murit, anul trecut, după ce au fost spălate cu Tomoxan

În luna mai a anului trecut, trei fetiţe, surori, de 7, 8, respectiv 9 ani din localitatea braşoveană Ungra au murit după ce mama lor a încercat să le scape de păduchi folosind Tomoxan, o substanţă antiparazitară folosită la spălatul oilor.

Previous Story

Om de afaceri din Brașov, condamnat la 6 ani închisoare. 3 milioane de euro pagubă

Next Story

(Video) Supraviețuire miraculoasă în Brașov. S-a prăbușit în gol 15 metri, după ce parapanta s-a închis accidental