Brașov. Bărbatul care și-a înjunghiat soția în gât a fost arestat preventiv. Atacul sângeros a avut loc în fața grădiniței fiicei lor

Last Updated on aprilie 20, 2022 În urmă cu două zile, un atac sângeros a avut loc în Brașov, acolo unde un soț aflat în divorț de partenera lui a luat un cuțit și a înjunghiat-o pe aceasta în plină stradă, chiar în fața grădiniței fiicei lor. Acum bărbatul de 34 de ani a fost arestat preventiv.

Amândoi în spital: ea în stare critică, el sub pază

Victima a fost transportată la spital, unde a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au resuscitat-o şi au operat-o, însă aceasta se află, în continuare, în stare foarte gravă.
Bărbatul, care a încercat să se sinucidă, a ajuns şi el la spital.

Brașov. Bărbatul care și-a înjunghiat soția în gât a fost arestat preventiv. Atacul sângeros a avut loc în fața grădiniței fiicei lor 1

Rănile nu îi pun în pericol viaţa, dar se află în atenta supraveghere a medicilor. „O pacientă cu o plagă înjunghiată, la nivelul gâtului, în şoc hemoragic, în stare foarte gravă. Din fericire, s-a ajuns repede la spital. La spital, pacienta a intrat în stop cardio-respirator, a fost resuscitată şi acum se află în sala de operaţie. A fost preluat şi agresorul, care s-a automutilat cu o plagă superficială la nivelul gâtului, care nu-i punea viaţa în pericol”, a declarat dr. Steluţa Coţiu, director medical Ambulanţa Braşov, potrivit bzb.ro.

„ A fost intubată orotraheal. A fost resuscitată volemic cu administrare de sânge. Pacienta este în stare critică, pacienta a ajuns fără tensiune la spital”, a spus şi Flavius Romeo Boancă, medic coordonator UPU Braşov.

Octavian S., bărbatul de 33 de ani din Brașov care și-a atacat cu cuțitul fosta soție, chiar în curtea unei grădinițe, a fost arestat preventiv. Magistrații Tribunalului Brașov au decis astăzi să îl trimită în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile, anunță Brașov.net.

Iată soluția pe scurt:
„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov şi dispune arestarea preventivă a inculpatului S.  OCTAVIAN-CONSTANTIN, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat, prev. de art.32 alin.1, rap. la art.188 alin.1, art.189 alin.1 lit. a C.pen. pentru 30 zile începând cu data de 19.04.2022 şi până la data de 18.05.2022, inclusiv.

Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. În baza art.275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu (av. Began Cristina) în cuantum de 313 lei se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei în contul Baroului Braşov. Cu drept de contestaţie în 48 ore de la pronunţare”.

Previous Story

Brașov. Căncescu, condamnare la 8 ani de închisoare.  Alți complici, foști PNL, condamnați

Next Story

Marian Godină o critică pe Elena Udrea: ”Zeci de mii de mame pleacă din țară să muncească, nu pentru a fura!”