(Video) Bătaie în Mall-ul Coresi Brașov

Last Updated on martie 1, 2022 Bătaie în toată regula în această după-amiază, la Mall-ul Coresi din Brașov. Un scandal monstru a izbucnit la una dintre intrările în mall-ul Coresi, respectiv cea care asigură accesul și spre hipermarketul Auchan.

Câțiva clienți au devenit recalcitranți, astfel că mai mulți paznici au intervenit. Au început țipetele și îmbrâncelile, astfel că a fost chemată și Poliția. Agenții încearcă să stabilească care a fost „mărul discordiei”. Se pare că neînțelegerile ar fi început de la lipsa „certificatului verde”, anunță Biz Brasov.
(Video) Bătaie în Mall-ul Coresi Brașov 1

La data de 01 martie 2022, în jurul orei 17.50, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la existența unui conflict spontan între mai multe persoane în incinta unei societăți comerciale din municipiul Brașov.

În prezent, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt“, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, agent principal de poliție Nadia Olaru, potrivit brasovtv.com.

Vezi aici Video:

Previous Story

Mega Image, Penny, Profi, Cora, Auchan, Carrefour și Lidl, amendate cu 750.000 de lei

Next Story

(Video) De la ce a pornit bătaia din mall-ul Coresi Brașov