”Nu vom uita niciodată!” Primarul din Nikolaev le mulțumește brașovenilor pentru camioanele cu provizii trimise

Last Updated on martie 13, 2022 Primarul orașului ucrainean Nikolaev a transmis un mesaj de mulțumire la adresa brașovenilor care au trimis două camioane pline cu ajutoare umanitare în orașul devastat de bombardamentele rușilor.

„Dragă comunitate din Brașov. Vă mulțumim pentru ajutorul umanitar pe care l-ați trimis Nikolaev în aceste zile grele. Nu vom uita niciodată acest lucru și vom aprecia întotdeauna bunătatea voastră.

”Nu vom uita niciodată!” Primarul din Nikolaev le mulțumește brașovenilor pentru camioanele cu provizii trimise 1

Astăzi ne apărăm orașul și întreaga Ucraină de un inamic mare și puternic care are un singur scop – să aducă durere familiilor noastre și să ne distrugă casele.

Dar sunt sigur că, cu sprijinul vostru și al întregii lumi democratice, vom câștiga acest război oribil. Vă mulțumim pentru cooperare și ajutor din partea întregului oraș Nikolaev. Glorie Ucrainei”, a transmis Syenkevych, citat de observatornews.ro.

Cea de-a 17-a zi de război Rusia – Ucraina a început la Nikolaev cu un bombardament al trupelor ruse asupra unui spital regional de oncologie, a anunțat directorul Autorităţii Regionale de Sănătate a oraşului, Maksym Beznosenko, conform BBC.

“Doar un nebun îi poate ataca pe cei slabi. Acei oameni slabi sunt pacienţii noştri. Chiar acum, aceşti monştri au bombardat spitalul de oncologie. Un spital care oferă îngrijiri pacienţilor bolnavi de cancer din toată regiunea Nikolaev. Dacă ura împotriva inamicului se uneşte – suntem deja cea mai unită naţiune din lume.

Dacă Rusia vede pacienţii bolnavi de cancer ca pe un adversar egal care reprezintă o ameninţare – nu este doar bolnavă, ci se află deja în agonie. Şi acesta este singurul lucru asta ne poate înveseli în astfel de circumstanţe”, a spus acesta.

Previous Story

Poiana Brașov. Sute de mii de euro pagubă! Administratorul Telescaunului Ruia, reținut pentru luare de mită

Next Story

Brașov. Bătaie cu 30 de persoane pe Aleea de sub Tâmpa