Brașov. Cât este benzina în această dimineață

Last Updated on martie 10, 2022 După o seară zbuciumată, prețul la benzină s-a echilibrat. Un pic în sus.

Rețeaua MOL are cei mai scumpi carburanți. Motorina standard se vinde cu prețuri între 9,05 lei și 9,14 lei pe litru, iar cea premium cu 9,52 lei – 9,59 lei/litru. Cea mai ieftină motorină standard este la Lukoil, 7,71 lei/litru, în timp ce la Petrom este 7,99 lei/litru, Sokar – 7,74 lei – 7,79 lei/litru, iar OMV 8,29 lei – 8,34 lei/litru, anunță Biz Brasov.

Brașov. Cât este benzina în această dimineață 1

În ceea ce privește benzina standard, MOL are un preț de 8,43 lei – 8,48 lei/litru, iar în cazul benzinei premium este de 9,09 lei/litru. De cealaltă parte, tot Lukoil are cele mai mici prețuri și la benzină, 7,5 lei/litru cea standard și 7,66 lei/litru cea premium.

La Petrom, benzina standard este ca și în cazul motorinei tot 7,99 lei/litru, la Sokar – 7,64 lei – 7,69 lei/litru, iar la OMV – 8,08 – 8,13 lei/litru.

La GPL, prețurile sunt următoarele: LukOil – 3,77 lei, OMV – 3,85 lei și Mol – 3,79 lei, anunță newsbv.ro

Prețurile la Cluj

Clujul a fost blocat aseară după ce mii de șoferi au luat cu asalt benzinăriile din oraș, în urma unui zvon care indica faptul că prețul benzinei va crește foarte mult la miezul nopții. Deși benzina este mai scumpă față de ieri, creșterea nu este atât de mare precum indicau zvonurile, anunță Cluj Capitală.

Media9 a făcut un tur pe la pompe în această dimineață și a făcut o listă cu prețul carburanților (cei mai ieftini din categorie):

OMV

diesel – 8,15
benzină – 7,99

Rompetrol

diesel – 7,70
benzină – 7,63

Mol

diesel – 8,95
benzină – 8,42

Oscar Florești

diesel – 8,19
benzină – 8,02

Lukoil (vă recomdăm insistent să nu cumpărați de la ruși, pentru că finanțați războiul care ne-a adus în această situație)

diesel – 7,95
benzină – 7,43

Daniel Zontea: Întrebare pentru un prieten: “Dacă am cumpărat aseară motorina la 10, 55 lei și astăzi e 7,95 lei, se mai poate face retur?”

Prețuri București

Andi Cârlan: „MOL Barbu Văcărescu, București, 10.03.2022, 08:10
L.E. Nu am alimentat și nu am nevoie să alimentez săptămâna asta. Doar am trecut pe acolo și am făcut o poză. Mulțumesc de recomandări 🙂”
Brașov. Cât este benzina în această dimineață 2

Moise Guran: „Există o aplicație făcută de autoritățile române – Monitorul Prețurilor, care îți dă în timp real prețurile, inclusiv la carburanți.
Aplicația nu funcționează pe desktop, ci doar pe mobil.
Brașov. Cât este benzina în această dimineață 3

PS Modul în care televiziunile de știri din România funcționează se bazează pe confirmarea (ptr rating) a părerilor telespectatorilor. În vreme de război, oamenii sunt speriați, iar televiziunile fac același lucru – se isterizează și ele. Ceea ce rezultă este o spirală a isteriei între televizat și telespectator. Prostesc, urât și periculos! Cozi inutile la pașapoarte, cozi inutile la casele de schimb, cozi prostești la benzinării”.

Previous Story

„Dovada”! Allen Coliban: „Președintele Zelenski este la Brașov, conform presei ruse. Confirm, suntem aici, dar fără stewardese”

Next Story

Ordine de mobilizare false la Brașov. Precizările MAPN