Brașov. Au golit pe Republicii sticlele cu vodcă rusească. Deane’s Irish Pub & Grill este alături de Ucraina

Last Updated on martie 3, 2022 Deane’s Irish Pub & Grill se alătură protestelor împotriva războiului declanșat în Ucraina și scoate astfel de la rafturi și din frigidere întreaga gamă de etichete rusești.

Având în vedere drama trăită de poporul ucrainian în ultimele zile, am decis să ne alăturăm și noi mișcărilor internaționale de protest împotriva invaziei ruse. Astăzi am decis, fără urmă de regret, să retragem întreaga gamă de produse ce provine din Rusia de la raft.

Brașov. Au golit pe Republicii sticlele cu vodcă rusească. Deane’s Irish Pub & Grill este alături de Ucraina 1

Nu am putut niciodată să stăm cu mâinile în sân și considerăm că răul învinge atunci când oamenii buni nu fac. Cu atât mai mult cu cât acest război e la doar câțiva nori distanță de noi. Ne bucurăm că am reușit până acum să oferim mese calde refugiaților ajunși în Brașov și vom continua să facem asta cât de mult putem.

Știm că e doar un fulg într-o ninsoare, dar nu putem sta imparțiali la adresa invaziei declanșate, așa că acționăm și noi cum putem. Dorim prin această mișcare să ne arătăm sprijinul față de poporul ucrainian ce are dreptul să trăiască liber în țara sa”, povestește reprezentantul Deane’s, Ștefan Gleveșanu, citat de bizbrasov.ro.

Gestul face parte dintr-un trend pornit la nivel mondial în pub-urile, barurile și restaurantele din toate colțurile lumii. Sub hashtag-ul #PutinItAway, patronii acestor localuri își asumă pierderile financiare cauzate de faptul că nu vor mai încasa bani din vânzarea băuturilor alcoolice produse în Rusia.

Astfel, micii oameni de afaceri de pe mapamond încearcă să pună presiune pe companiile care produc alcool rusesc ca semn de solidaritate față de poporul ucrainean”, transmite brasov.net.

„De astăzi ne alăturăm și noi mișcării #PutinItAway!

Având în vedere drama trăită de poporul ucrainian în ultimele zile, Deane’s a decis, fără urmă de regret, să renunțe la toate etichetele rusești din inventarul pub-ului! Știm că e doar un fulg într-o ninsoare, dar nu putem sta imparțiali la adresa invaziei declanșate. Considerăm că fiecare popor are dreptul să trăiască liber în țara sa și poporul ucrainian nu face excepție”, au scris pe Facebook cei de la Deane’s Irish Pub & Grill.

Previous Story

(Video) De la ce a pornit bătaia din mall-ul Coresi Brașov

Next Story

Euro a luat-o razna și la Brașov