Ioan Neculaie a fost prins de Poliție. Operațiile estetice nu l-au ajutat să se ascundă. Așa arată acum

Last Updated on ianuarie 30, 2022 Ioan Neculaie a fost prins de Poliție. Operațiile estetice nu l-au ajutat să se ascundă. Așa arată acum

Milionarul Ioan Neculaie, fostul patron al echipei FC Brașov, a fost prins de polițiștii din Grecia. El fusese condamnat de judecătorii români, însă a fugit din țară înainte că polițiștii români să ajungă la locuința lui, anunță Kanal D.
Ioan Neculaie a fost prins de Poliție. Operațiile estetice nu l-au ajutat să se ascundă. Așa arată acum 1
(Foto Antena 3)

Pentru ce a fost condamnat Ioan Neculaie la închisoare

Vineri, 21 ianuarie, Curtea de Apel Brașov s-a pronunțat în dosarul în care fostul patron de la Brașov a fost acuzat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Decizia a fost ca Ioan Neculaie să săvârșească doi ani și două luni de închisoare cu executare, dar omul de afaceri era de negăsit, astfel că afost dat în urmărire generală de Poliția Română.

Ioan Neculaie a fost prins de Poliție. Operațiile estetice nu l-au ajutat să se ascundă. Așa arată acum 2

Cine este Ioan Neculaie

Afaceristul Ioan Neculaie (64 ani) s-a născut într-o familie modestă din Codlea, județul Brașov, iar prima lui meserie a fost cea de electrician. A dat lovitura în afaceri odată cu achiziționarea uzinei de mașini Roman, de unde a exportat camioane în țări NATO, devenind primul milionar al Brașovului. A fost supranumit ”Berlusconi de Brașov”, pentru că îi plăceau starletele, numele lui fiind implicat, în 2015, în dosarul “Prostituate pentru VIP-uri” . În septembrie 2010, averea lui Ioan Neculaie era estimată la 80 de milioane de euro, conform Click.

Previous Story

Brașov. Rata de infectare a urcat la 15. Situația pe localități

Next Story

Video Brașov. Incendiu la Hotel Radsor din centrul Râșnovului.  30 de persoane blocate în interior