Revelion la Braşov: Peste 4 ore de muzică în Piața Sfatului şi peste 7.000 de artificii în patru locuri din oraș

Last Updated on decembrie 27, 2021 În Piaţa Sfatului din Braşov Revelionul va fi petrecut ca în vremurile dinaintea pandemiei: DJ-i locali vor încălzi atmosfera şi focurile de artificii o vor face incendiară, în chiar primele minute din 2022

Anul acesta, Revelionul din Braşov se aude şi se vede în toată ţara. Acesta va fi transmis live pe Kiss FM şi Kiss TV, unde toată România va putea urmări spectacolul de muzică electronică ce se va întâmpla în Piaţa Sfatului, începând cu orele 20:00.

Revelion la Braşov: Peste 4 ore de muzică în Piața Sfatului şi peste 7.000 de artificii în patru locuri din oraș 1

Vom avea DJ locali care vor încălzi atmosfera, vom avea spectacol de lumini şi nelipsitele focuri de artificii.

Şi braşovenii din cartiere vor putea să urmărească focurile de artificii în cartierele lor, deoarece în acest an vom lansa focurile şi spectacolul pirotehnic din patru zone din Braşov“, a precizat viceprimarul Flavia Boghiu, citată de Adevarul.

Programul va începe la ora 20.00, cu două show-uri de câte o oră fiecare pregătite de doi dintre cei mai talentați DJ din Brașov – Sorin Deaconu și DJ Lexu.

La ora 22.00 vor intra pe scenă Bad and Boujee, care vor rămâne alături de public inclusiv la trecerea dintre ani. Concertul celor doi, care va dura până la ora 00.30, va fi filmat cu 6 camere și o dronă și va fi transmis live pe Kiss FM și Kiss TV România, anunță brasov.net.

Artificiile vor fi lansate din patru locuri din oraş, pentru a fi văzute de cât mai mulţi braşoveni, fiecare cu câte cinci puncte de tragere. Vor fi lansate în total 7.104 artificii, câte 1.776 din fiecare dintre cele patru locuri.

Previous Story

România are un nou miliardar. Investeşte dintr-un foc 11 milioane de euro la Brasov

Next Story

Poiana Brașov. Anda Adam, blocată în vârf de munte. „Așteptăm să vină să ne coboare cu ceva mare, un utilaj”