Brașov. Un tată și-a înjunghiat fiul pe bulevardul Iuliu Maniu

Last Updated on noiembrie 1, 2021 Doi bărbaţi s-au luat la bătaie în plină stradă, în Braşov, pe Iuliu Maniu, unul dintre bulevardele cel mai intens circulate.

Este vorba de un scandal pornit pe fondul consumului de alcool, o altercaţie degenerată între tată şi fiu , anunță Antena 3.

Brașov. Un tată și-a înjunghiat fiul pe bulevardul Iuliu Maniu 1

Agresorul este nimeni altul decât tatăl victimei. Din cauza unor certuri mai vechi şi al consumului de alcool, tatăl a scos un cuţit şi şi-a înjunghiat fiul în plină stradă.

În acest moment, nu există o plângere făcută de partea vătămată, adică de fiu, astfel că atacatorul este cercetat în acest moment doar pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

În cauză, polițiștii de la Secția 2 fac cercetări pentru „lovirea sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

În fapt, la data de 31 octombrie 2021, în jurul orei 20.20, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe bulevardul Iuliu Maniu din municipiul Brașov a avut loc o agresiune fizică între două persoane.

La fața locului s-au deplasat, de îndată, polițiștii care au identificat persoana vătămată ca fiind un tânăr în vârstă de 22 ani, din municipiul Brașov, acesta fiind preluat și transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În scurt timp, polițiștii au depistat și identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei, aceasta fiind un bărbat în vârstă de 63 ani, din municipiul Brașov”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan, potrivit mytex.ro.

Previous Story

Brașovul a trecut de 13, rată de infectare. Nici vorbă de „platou”. Situația pe localități

Next Story

Pentru nevacinații din Brașov. La ATI, intubați sau nu, ajung aproape exclusiv pacienți nevaccinați