Brașov. Tu ai? Virginia Alexandrescu: „Despre medicul șpăgar…Ca pacient eu nu am disponibili acei 10.000 lei necesari pentru spaga”

Last Updated on noiembrie 4, 2021 Ca să te operezi la spitalele de stat ai nevoie de bani ca la privat. Șpăgile au ajuns la sume enorme. 10,000 de lei o operație. Sorin Baloș, medicul cardiolog prins în flagrant, opera și la Spitalul Județean Brașov.

Virginia Alexandrescu: „Despre medicul șpăgar…
Ca pacient eu nu am disponibili acei 10.000 lei necesari pentru spaga, ceea ce înseamnă că pentru mine personal și mulți alții ca mine nu contează cât de bun sau rău este acest medic căci oricum nu aveam acces la el, ci doar ca ocupa postul unui alt medic de care as fi putut beneficia și eu.

Brașov. Tu ai? Virginia Alexandrescu: „Despre medicul șpăgar...Ca pacient eu nu am disponibili acei 10.000 lei necesari pentru spaga” 1

Nu neg faptul ca ar fi o somitate în domeniu și ca ar merita sa opereze exclusiv pe mii de euro.
Sa o facă, dar la privat. Acolo poate opera pe câți bani vrea el.

La stat merg bolnavii care nu își permit acest lux.

Consider ca domnul doctor ocupa un loc al unui cardiolog care ar putea sa ma trateze pe mine și pe cei ca mine, mulțumit fiind de salariul de câteva zeci de mii de lei pe care ii primește la stat iar noi cei care plătim asigurări sociale sa și beneficiem de acestea.

Haideti sa nu mai confundam lucrurie.
Pe cei care va lamentati ca domnul doctor nu mai operează acum, va intreb: Dacă domnul doctor era violator de copii erați la fel de îngăduitori? Este tot o fapta penala”.

Radu Laurentiu Dan Popescu: „Și 35.000 de lei/lună salar, și venituri din privat și șpagă de 10.000 lei/per operație efectuată (atenție) la privat unde oricum este plătită de către pacient.

Bun, zicem de politicieni că-s lacomi, nesimțiți, nesățioși, dar ăștia sunt medici și prin natura meseriei lor ar trebui să fie empatici și cu dragoste de oameni nu de galbeni”.

Previous Story

Brașovul sub 3 la mie rată de infectare înainte de Crăciun. Octavian Jurma: Vaccinarea este importantă

Next Story

Brașov. Reacția Spitalului Județean după ce un medic șpăgar a fost prins în flagrant