Ce fructe și legume mâncăm? Controale în piețele din Brașov. Au fost date 58 de amenzi

Last Updated on octombrie 13, 2021 Mai multe controale au avut loc ieri în piețele agroalimentare din Brașov. Polițiștii locali au aplicat 58 de amenzi pentru înșelarea clienților.

„În urma sesizărilor primite de la dumneavoastră, cetățenii Brașovului, am dispus Poliției Locale să efectueze multiple controale surpriză în piețele agroalimentare ale orașului.

Ce fructe și legume mâncăm? Controale în piețele din Brașov. Au fost date 58 de amenzi 1

S-a constatat faptul că existau comercianți care îi înșelau pe cumpărători, neoferindu-le bon fiscal sau folosind documente false pentru a atesta calitatea unor produse.

Până acum, am aplicat 58 de sancțiuni pentru astfel de fapte, inclusiv pentru angajații Primăriei de la Serviciul de Administrare a Piețelor. Tot acest proces trebuie să fie unul corect față de toată lumea.

Pentru a ne asigura că brașovenii au parte de produse de calitate la prețuri accesibile, aceste controale vor avea loc săptămânal, va exista o rotație a șefilor de piețe, activitatea fiecărui angajat va fi analizată și avem în plan modernizarea piețelor”, a transmis primarul Allen Coliban.

Previous Story

Patru drumuri din Brașov intră în modernizare

Next Story

Tânăr din Braşov, înjunghiat în plină stradă