Brașovul se vaccinează: „Onelia Pescaru: E ca la vot la Centrul de vaccinare de la Noua. Oamenii prind curaj”

Last Updated on octombrie 24, 2021 Brașovenii au decis să se vaccineze, în condițiile în care pandemia face ravagii iar spitalele sunt în colaps.

Onelia Pescaru: „E ca la vot la Centrul de vaccinare de la Noua. Oamenii prind curaj și vin, tot mai mulți, tot mai mulți, tot mai mulți. Mulți au fost și ieri, azi și mai multi.

Brașovul se vaccinează: „Onelia Pescaru: E ca la vot la Centrul de vaccinare de la Noua. Oamenii prind curaj” 1

M-am dus la închidere- programul e de la 8 la 20- cu gândul ca nu e nimeni. Fără programare. Era plin. M-am bucurat să văd mulți, foarte mulți tineri (să fie de vină spaima de restricții? Să fie frica de Covid? Să fie grija pentru ai lor? E bine că e ceva!.

Bătrânii, cei mai mulți, cu spaime. Unul a venit, a luat formularul și a fugit, că “nu era pregătit”. Poate vine mâine, cu soția. Iar spaimele, toate, de la televizor. Din păcate…

Tot acolo au văzut și că, în lumea civilizată, procentul vaccinaților este, zdrobitor, mai mare. M-au întrebat: De ce le dau voie sa ne mintă, la televizor? Pentru că așa este acolo unde puterea democrației nu e încă bine înțeleasă. Adică: fă-ți bine ție, fără să-mi faci rău mie!

Le-am dat curaj și le-am spus că, dacă ar vrea cineva să ne omoare, ar alege ceva mai simplu, nu un vaccin scump și sofisticat. Că mama a făcut deja și doza 3.

La fel și eu, pentru că lucrez zilnic cu oameni mulți, la clinică, la facultate și la televiziune.

Pentru că veni vorba de televiziune… Adevărul adevărat este că se moare mult zilele acestea și la Brasov. Că nu mai fac față spitalele. Am văzut cozi nu doar la spitale, dar și la morgă si la … pompe funebre! Prietenii medici îmi spun că nu au văzut până acum atâta moarte, în timp așa de scurt.

Vaccinul nu ne aduce contractul cu nemurirea. Nici cu sănătatea. Dar mai taie, de pe lista neagră, multe dintre complicațiile unor vremuri și așa prea complicate! Felicitări, oameni minunați, care stati acolo, pe baricade, zile în șir. Toate fetele din poze- doctorițe și asistente- erau acolo de dimineața! Mulțumesc! ❤️ Și tie, Monica Chelban, de la DAS!”

Previous Story

Fără oprire! Rata de infectare în Brașov a trecut de 12. Situația pe localități

Next Story

Duminică neagră. Brașovul a depășit 12 rata de infectare. Se plânge mult în spitale