Brașov. Lista instituțiilor publice unde nevaccinații au interzis, începând de astăzi

Last Updated on octombrie 25, 2021 Primăria Braşov a anunțat lista instituțiilor publice unde este interzisă intrarea persoanelor nevaccinate, a celor care nu au certificat verde.

Primăria Brașov:
❗❗❗Potrivit Hotărârii nr. 91 din 22.10.2021 a Comitetului Naţional Pentru Situații de Urgență, Art 6 alin 1, accesul publicului în incinta Primăriei Brașov și a direcțiilor și serviciilor subordonate Consiliului Local ( ex Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Brașov, Direcția Fiscală Brașov, Direcția de Asistență Socială Brașov etc ) este permis doar persoanelor care fac dovada vaccinării, trecerii prin boală în ultimele 180 de zile sau testării, verificate prin intermediul certificatului digital al UE privind COVID-19, care va fi scanat de personalul propriu.

Brașov. Lista instituțiilor publice unde nevaccinații au interzis, începând de astăzi 1

În cazul testării RT-PCR, rezultatul negativ trebuie să nu fie mai vechi de 72 de ore, iar în cazul unui test antigen rapid, rezultatul nu trebuie să fie mai vechi de 48 de ore.

Pe site-ul www.brasovcity.ro (secțiunile Acces rapid sau Servicii cetățeni) găsiți majoritatea serviciilor pe care Primăria Municipiului Brașov le asigură on-line, precum și numărul de telefon de contact pentru informații suplimentare.

Update
Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Brașov, având în vedere caracterul permanent al activității sale,de eliberare certificate de naștere, căsătorie, deces și acte de identitate, asigură accesul la aceste servicii și persoanelor nevaccinate.

Au fost luate măsurile necesare privind limitarea răspândirii COVID-19, iar așteptarea se face în afara incintei.
Începând de marți, 26 octombrie, programările pentru eliberarea actelor de identitate se vor face doar online.

Previous Story

BREAKING Fără restricții la Mall-urile AFI și Coresi! Obligația prezentării certificatului verde nu a fost cuprinsă de Guvern în hotărârea cu noile măsuri, deși Raed Arafat anunțase acest lucru

Next Story

Brașov. Record de infectări, record de vaccinări. Allen Coliban: „Ne vaccinăm și scăpăm!”