Brașov. Allen Coliban: Plătiți parcările! Poliția Locală face controale și aplică sancțiuni pentru neplată

Last Updated on octombrie 4, 2021 Primarul Allen Coliban a venit cu noi precizări privind parcările din Brașov. El le cere brașovenilor să plătească parcările chiar dacă există un proces cu firma care le administrează.

„Toți cei care folosesc parcările trebuie să plătească. Poliția Locală face controale și aplică sancțiuni pentru neplată. Este treaba noastră să rezolvăm problemele la nivel juridic și încasările” – Allen Coliban

Brașov. Allen Coliban: Plătiți parcările! Poliția Locală face controale și aplică sancțiuni pentru neplată 1

Primarul Allen Coliban a abordat și subiectul parcărilor publice, în cadrul prezentării de vineri a raportului de activitate la un an de mandat, ținând cont că este în lucru un studiu în ceea ce privește un nou mod de administrare și tarifare a tuturor locurilor de parcare din oraș. „A fost semnat un contract păgubos pentru brașoveni, într-un mod fraudulos.

La licitație a fost un alt caiet de sarcini, decât cel aprobat de Consiliul Local, iar în acest caz am depus o plângere penală. Avem în curs de realizare un studiu de oportunitate pentru a gestiona parcările în regim propriu”, a explicat primarul citat de Biz Brașov.

Acesta a subliniat din nou faptul că P&P operează ilegal parcările. „Rezilierea contractului cu P&P este în vigoare și, la ora actuală, P&P operează ilegal parcările. Există o hotărâre de Consiliu Local prin care s-a realizat contractul, și a fost aplicată printr-o dispoziție de primar.

P&P a atacat hotărârea de Consiliu Local, a obținut suspendarea, dar nu a atacat și notificarea de reziliere, astfel că instanța a stabilit că acest contract este în cont reziliat.

Deci operatorul ar trebui să predea municipalității parcometrele, infrastructura software, mașina Serviciului Parcări, dar nu au făcut asta, deși am trimis numeroase notificări. Am depus o plângere pentru abuz de încredere. Nu putem vorbi de o victorie, până când nu va exista o sentință finală, deoarece nici unul din procese nu e finalizat”, a precizat primarul Brașovului.

Previous Story

Corneliu Teposu: „S-au împlinit EXACT șapte ani de când a fost inaugurată pista aeroportului brașovean”. Când vom zbura…niciodată?

Next Story

Breaking. Brașovul a urcat la 5,25 rată de infectare. Urmează carantina?  Situația pe localități