ISU îi ia la mișto pe brașoveni: „URSU BĂĂĂ”. Se promite o anchetă internă

Last Updated on septembrie 21, 2021 Brașovenii au fost luați la mișto aseară de cei de la ISU care au transmis o avertizare sub forma: „URSU BĂĂĂ”. Acum, cei e la ISU promit o ancgetă internă. Așa cum au promis și anul trecut când un șef de-al lor a fost prins la o petrecere ilegală. Apoi nu s-a mai auzit  nimic de anchetă.

Mihai Nanu: „ISU Brașov, vezi că ai un agramat la butoane! URSU BAAA vă salută și el🐻”
ISU îi ia la mișto pe brașoveni: „URSU BĂĂĂ". Se promite o anchetă internă 1

„Ursul baaa! Atenţie, a fost semnalată prezenţa unui urs pe strada Stejarisului. Animalul este considerat periculos. Nu încercaţi să vă apropiaţi de el sau să îl hrăniţi. Evitaţi deplasarea în zonă dacă nu este absolut necesară. ISU Braşov”, este mesajul transmis braşovenilor, potrivit Observator Tv.

Jurnalistul Claudiu Loghin: „Sistemul RO-ALERT este folosit în situații majore, în care viața și sănătatea cetățenilor sunt puse în pericol, cum ar fi fenomene meteo extreme, inundații amenințătoare, atac terorist sau alte situații care amenință grav comunitățile“. E implementat pe teritoriul României de către Ministerul Afacerilor Interne, prin Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și cu suportul tehnic al Serviciului de Telecomunicații Speciale.

La Brașov sunt zilnic multiple situații în care urșii se plimbă pe străzi, printre blocuri și case. Sar garduri, răstoarnă tomberoane, mănâncă fructele de toamnă și chiar fugăresc oameni, în propriile curți. Fără ca autoritățile să aibă vreo soluție.

La Brașov, sistemul RoAlert începe să aibă o problemă de credibilitate, în acest context: mulți oameni caută să îl dezactiveze, din meniul telefonului. Adică sistemul care trebuie să ne anunțe de „fenomene meteo extreme, inundații amenințătoare, atac terorist“ a ajuns ca în povestea cu ursul păcălit de vulpe: sunetul acela strident se aude în câteva sute de case, aproape noapte de noapte, iar scopul lui preventiv e înlocuit de plictiseală, furie, ochi dați peste cap.

Well, în tot acest context, ce face gestionarul de serviciu, al sistemului? Glumițe. Stilistică. Retorică de mahala. „Ursu baaa“. Scris exact așa.
ISU Brașov anunță o cercetare disciplinară. Băăă”.

Previous Story

Copleșiți. Brașovul mai are doar 5 paturi de ATI libere

Next Story

(Video) A venit Iarna! Ninge pe Transfăgărășan