Grădiniță din Brașov închisă. 5 educatoare infectate cu COVID

Last Updated on septembrie 30, 2021 O grădiniță din Brașov a fost închisă astăzi după ce 5 educatoare s-au infectat cu COVID. Decizia a fost luată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Braşov

Este vorba de Grădiniţa cu program prelungit nr.14, unde, conform Instituţiei Prefectului, cinci din cele şapte cadre didactice sunt infectate cu virusul SARS-COV-2. Aceasta este prima unitate de învăţământ a cărei activitate trece în online de la începutul anului şcolar, din cauza cazurilor de COVID-19.

Grădiniță din Brașov închisă. 5 educatoare infectate cu COVID 1
(foto arhiva)

Începând de astăzi, în municipiul Braşov, care a depășit pragul de 3/1.000, în restaurante, cafenele, la terase, spaţii în care funcţionează operatori de jocuri de noroc, cinematografe, săli de expoziţii, săli de fitness, la piscine, la evenimente publice sau private este obligatorie prezentarea Certificatului digital COVID-19 .

În ce priveşte purtarea măştii, aceasta este obligatorie în spaţiile publice închise, în mijloacele de transport în comun şi staţiile acestora, în spaţiile comerciale, în pieţe, târguri, precum şi la competiţii sportive.

De asemenea, masca de protecţie este obligatorie în proximitatea şcolilor.

Previous Story

BREAKING Nou record absolut de cazuri de COVID – peste 12.000 de infectări. Situația la Brasov!

Next Story

Schimbare. Noile rute ale autobuzelor școlare din Brașov. „Am optimizat aceste rute”