Brașov. Restricții pentru nevaccinați la Mall-urile Coresi și AFI

Last Updated on septembrie 30, 2021 Mall-urile Corei și AFI au anunțat restricții pentru cei nevaccinați, care nu au Certificatul Verde. Măsurile sunt impuse de autorități din cauza numărului mare de îmbolnăviri din ultimele zile, Brașovul trecând de 3 rată de infectare. Este nevoie de Certificat verde pentru a mânca în zonele food-court.

Mall Coresi: „Pentru siguranța tuturor te așteptăm în continuare la shopping în condiții de maximă responsabilitate! Păstrăm distanța corespunzătoare față de cei din jur și purtăm obligatoriu masca de protecție care acoperă nasul și gura.

Brașov. Restricții pentru nevaccinați la Mall-urile Coresi și AFI 1

Doar în cazul în care vrem să savurăm mâncarea în zona special amenajată din interior sau pe terasă, avem nevoie de documentul care atestă vaccinul, rezultatul negativ al unui test RT-PCR, al unui test antigen sau dovada trecerii prin boală. Ne bucurăm, în continuare, de timpul petrecut împreună la shopping și distracție, dar cu responsabilitate și în condiții de siguranță sporită”.

Accesul în restaurantele, cafenelele, și în cinema-ul din cadrul Coresi Shopping Resort Brașov se va face exclusiv pe baza prezentării Certificatului Verde care să ateste vaccinarea, rezultatul negativ al unui test PCR sau trecerea prin boală în ultimele 6 luni, spun cei de la brasov.net.

„Primim multe mesaje pe tema asta, așa că-ți reamintim faptul că pentru accesul în centrul comercial AFI Brașov și cumpărături din magazine, hypermarket sau comenzi take away din foodcourt nu este nevoie de certificat verde. Te poți bucura de shopping în siguranță din magazinele tale preferate din mall”, au transmis cei de la AFI, potrivit mytex.ro.

Previous Story

Brașov. Toate restricțiile pentru nevaccinați anunțate de Primărie, care intră în vigoare din această noapte 

Next Story

Brașov. Medicul Bronescu Valeriu: „Ceea ce va urma va fi groaznic! Suntem aproape de dezastru…M-am retras in cercul meu de prieteni dar nu pot totuși sa cred ca se întâmplă așa ceva”