Brașov. Rata de infectare crește brusc la 2,3. Situația pe localități

Last Updated on septembrie 24, 2021 Rata de infectare în municipiul Brașov continuă să crească. Astăzi abrupt, de la 2,06 la 2,30. Ieri autoritățile au anunțat 172 de cazuri de infectare cu COVID. Astăzi vor anunța 200?

Între timp, autoritățile se pregătesc de … schi. Cei care vor dori să practice sporturile de iarnă în sezonul 2021-2022 la Poiana Braşov vor avea, cel mai probabil, nevoie să prezinte dovada vaccinării anti-COVID-19 ori un test negativ, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă a PNL Brașov, viceprimarul Sebastian Rusu, menţionând că Primăria Braşov a început deja pregătirile pentru deschiderea sezonului de schi.

Brașov. Rata de infectare crește brusc la 2,3. Situația pe localități 1

Am început deja să ne pregătim pentru sezonul de schi. Am semnat deja ordinul pentru umplerea lacului – trebuie să-l avem la capacitate maximă pentru ca, atunci când este nevoie, să putem să începem producem zăpada artificială.

Totodată, am avut discuţii cu prefectul Cătălin Văsii privind modul cum vom proceda la deschiderea sezonului, să încercăm să anticipăm soluţiile, pentru că am văzut că, în Austria, de exemplu, schiorii vor trebui să aibă vaccinul sau un test RT-PCR negativ”, a afirmat Rusu, citat de mytex.ro.

Incidența cumulată pe localități
24.09.2021
Previous Story

Brașov, destinația perfectă pentru italienii care nu vor să se vaccineze. „Au cerut un zbor doar dus, pentru a părăsi Italia, din cauza certificatului verde”

Next Story

Foto Brașov. Se deschide cea mai mare piața acoperită de produse BIO / organice  din Transilvania