Foto Brașov. Primarul Allen Coliban și viceprimarul Flavia Boghiu: „Gata cu ilegalitățile din piețe! Concurența ilegală și mișmașurile vor înceta în toate piețele din Brașov! Punct!”

Last Updated on septembrie 4, 2021 Primarul Allen Coliban și viceprimarul Flavia Boghiu au mers ieri în piețele Astra și Dacia pentru a vedea cum operează mafia piețelor. Nici nu au ajuns bine în piețe că unii comercianți au luat-o la fugă. Comercianți tolerați de autorități.

Allen Coliban:Gata cu ilegalitățile din piețe!
Cetățenii ni se plâng de ceva timp de situația din piețe, deci astăzi am făcut niște vizite-fulger în câteva dintre piețele Brașovului, pentru a verifica situația reală, din teren.

Foto Brașov. Primarul Allen Coliban și viceprimarul Flavia Boghiu: „Gata cu ilegalitățile din piețe! Concurența ilegală și mișmașurile vor înceta în toate piețele din Brașov! Punct!” 1 Foto Brașov. Primarul Allen Coliban și viceprimarul Flavia Boghiu: „Gata cu ilegalitățile din piețe! Concurența ilegală și mișmașurile vor înceta în toate piețele din Brașov! Punct!” 2

Am fost în piața Astra, iar viceprimarul Flavia Boghiu a fost la Dacia. Nu ne-a plăcut ce am văzut. Când am ajuns, unii comercianți au început să o ia la fugă, cu sacoșele în cârcă. Un semn evident că lucrurile semnalate de cetățeni sunt adevărate. De ce să fugi, dacă ești un om cinstit?

Avem mulți producători care vin în Brașov să își vândă produsele, avem nevoie de produse naturale și de calitate și trebuie să protejăm toți acești producători. Pe de altă parte trebuie să protejăm banul public și să ne asigurăm că avem venituri reale din încasările din piețe.

Foto Brașov. Primarul Allen Coliban și viceprimarul Flavia Boghiu: „Gata cu ilegalitățile din piețe! Concurența ilegală și mișmașurile vor înceta în toate piețele din Brașov! Punct!” 3 Foto Brașov. Primarul Allen Coliban și viceprimarul Flavia Boghiu: „Gata cu ilegalitățile din piețe! Concurența ilegală și mișmașurile vor înceta în toate piețele din Brașov! Punct!” 4

Poliția Locală trebuie să fie mai fermă și să-i protejeze pe comercianții onești și pe cetățenii care cumpără din piețe. Am făcut cu ei un plan de acțiune pentru perioada următoare. Controalele vor continua. Ilegaliștii nu au ce căuta în piețe și nu vor fi tolerați.
Concurența ilegală și mișmașurile vor înceta în toate piețele din Brașov! Punct!

Foto Brașov. Primarul Allen Coliban și viceprimarul Flavia Boghiu: „Gata cu ilegalitățile din piețe! Concurența ilegală și mișmașurile vor înceta în toate piețele din Brașov! Punct!” 3

Previous Story

Video Brașov. Allen Coliban în luptă cu mafia din piețe. „Când am ajuns aici deja fugeau o grămadă de comercianți cu sacoșele în spate”

Next Story

Oktoberfest Brașov. Restricții ridicate parțial. Programul zilei de sâmbătă 4 septembrie