Brașov. Primarul Allen Coliban explică de ce a parcat pe trecerea de pietoni

Last Updated on septembrie 13, 2021 Primarul Allen Coliban a explicat de ce a parcat astăzi pe trecerea de pietoni. Scuze de șofer: nu am avut unde altundeva să parchez. Așa se explică de ce trotuarele din Brașov au fost transformate în parcării, fiind un coșmar pentru mămicile cu cărucioare să circule în siguranță.

Așa se explică și de ce, aproape la un an de mandat, primarul nu a pus la punct un sistem de ridicare a mașinilor parcate ilegal. Așa se explică de ce Poliția Locală nu-i amendează pe șoferii care parchează ilegal. Un oraș verde doar cu vorba, un primar ecologist doar cu vorba.

Am ajuns la Colegiul Șaguna pentru festivitatea de deschidere a noului an școlar, pentru a vorbi despre investițiile pe care le facem în educație și a vedea cum din acest an începem colectarea selectivă în școli.

Brașov. Primarul Allen Coliban explică de ce a parcat pe trecerea de pietoni 1

Din păcate, singura zonă unde am putut parca mașina era la marginea unei treceri de pe o strădă lăturalnică. Acest eveniment nu-mi face cinste, îmi asum în totalitate greșeala și îmi prezint scuze în fața brașovenilor”, a declarat Allen Coliban, citat de Biz Brașov.

Previous Story

(Foto /Video) Mall-ul AFI din Brașov a fost evacuat din cauza unui incendiu

Next Story

Brașov. Autobuzele școlare vor intra și în cartiere. Lista celor 12 trasee