Astăzi începe Oktoberfest Brașov. Parada de la ora 17, iar Allen Coliban va da cep primului butoi cu bere

Last Updated on septembrie 2, 2021 Astăzi începe o nouă ediție Oktoberfest Brașov. Parada va pleca de la ora 17:00 de la Primărie iar Allen Coliban va da cep primului butoi cu bere.

Cristian Macedonschi: Ne vedem azi la parada Oktoberfest 2021 care va începe la ora 17:00 din fața Primăriei Brașov iar apoi la ora 17:30 va da Primarul Brasovului, Allen Coliban da cepul butoiului cu Bere Ciucaș cu ciocanul original din 2019 de la Oktoberfest din München adus special la Brasov în semn de prietenie.

Oktoberfest Brașov

Cepul se va da pe scena din cortul Oktoberfest iar dupa începe programul muzical iar partenerii gastronomic vă voi îmbia cu delicatese culinare locale și germane.
🎡🥨🍻 🎶🎺💃🕺🏼

Avem multe atracții noi și surprize la acest eveniment atât muzicale cât și culinare și ne bucurăm nespus să ne revedem.
Tzicke Tzacke Tzicke Tzacke
Hoy Hoy Hoy

Astăzi începe Oktoberfest Brașov. Parada de la ora 17, iar Allen Coliban va da cep primului butoi cu bere 1

Intrarea la Oktoberfest va fi permisă doar celor  cu certificatul de vaccinare ori cu un test PCR sau antigen negativ.

Vrem să dăm un mesaj de siguranță. Accesul va fi pe baza certificatului de vaccinare, român sau european, sau prin test negativ, iar aici la ambele intrări avem partenerii care oferă aceste teste la un preț pe care am încercat să îl negociem cât mai jos, astfel încât să fie acceptabil pentru cei care nu sunt vaccinați și totuși vor să vină la eveniment.

Un test rapid va costa 30 de lei”, a declarat Christian Macedonschi, organizatorul Oktoberfest, citat de brasov.net.

Previous Story

Cutremur de 4,7 pe scara Richter în apropiere de Brașov

Next Story

Mai multe străzi din Braşov vor fi închise circulaţiei auto în perioada 6 – 12 septembrie