Oktoberfest Brașov. Intrare doar cu certificatul de vaccinare ori cu un test PCR sau antigen negativ

Last Updated on august 31, 2021 Turiștii și brașovenii sunt invitați la Oktoberfest, nu toți. Doar cei cu certificatul de vaccinare ori cu un test PCR sau antigen negativ.

Vrem să dăm un mesaj de siguranță. Accesul va fi pe baza certificatului de vaccinare, român sau european, sau prin test negativ, iar aici la ambele intrări avem partenerii care oferă aceste teste la un preț pe care am încercat să îl negociem cât mai jos, astfel încât să fie acceptabil pentru cei care nu sunt vaccinați și totuși vor să vină la eveniment. Un test rapid va costa 30 de lei”, a declarat Christian Macedonschi, organizatorul Oktoberfest, citat de brasov.net.

Oktoberfest Brașov. Intrare doar cu certificatul de vaccinare ori cu un test PCR sau antigen negativ 1

Și capacitatea în cortul de 3200 de metri pătrați a fost redusă la o treime. Al doilea cort mai mic, care era folosit în anii trecuți, nu va mai exista la această ediție a Oktoberfest. În locul lui vor apărea terase acoperite unde petrecăreții vor putea să stea.

Nu mai există mese duble, există doar mese de șase persoane. Ele sunt puse la o distanță mult mai mare decât erau ele puse înainte. Dacă vă amintiți, în anii trecuți stăteam practic spate în spate cu toții. O treime din capacitate în cortul mare înseamnă în jur la 250 de mese, adică 1500 de persoane”, spune Marius Câmpeanu, unul dintre coordonatorii festivalului.

Parada Oktoberfest

Pentru a deschide în mod oficial noua ediție de Oktoberfest Brașov, joi, 2 septembrie de la ora 17.00 va avea loc o paradă pe ritmurile fanfarei și a trupelor invitate spre cortul de pe fostul Stadion Municipal. Căruțe și care alegorice cu butoaie de bere, bavarezi și bavareze, tirolezi și tiroleze vor defila din Piața Sfatului spre locația de desfășurare (Stadionul Municipal), potrivit brasovultau.ro.

Festivitatea de deschidere – Cepul butoiului

Primarul Brașovului, împreună cu invitați speciali vor fi cei care vor da „cepul butoiului cu bere”, moment în care festivalul va fi declarat deschis! Organizatorii pregătesc și anul acesta premii spumoase pentru iubitorii de bere și se vor asigura că distracția va fi una sănătoasă, ce va respecta regulile și reglementările din contextul actual, impuse de pandemie.

Oktoberfest Romania:Zicke! Zacke! De joi, 2 septembrie te bucuri DIN NOU de delicii culinare bavareze și românești în pauza de masă. Ai auzit? Vine Oktoberfest la Brașov ❗

Oktoberfest Brașov. Intrare doar cu certificatul de vaccinare ori cu un test PCR sau antigen negativ 2

👉 Notează! Între 2 și 12 septembrie te bucuri de cel mai spumos festival în orașul de la poalele Tâmpei pe fostul Stadion Municipal Brașov”.

Previous Story

Preot vedetă pe Facebook, după ce a alergat la un maraton din Predeal. „Lăudat fie domnul cu numărul 3067”

Next Story

Cutremur de 4,7 pe scara Richter în apropiere de Brașov