(Foto/Video) Brașov. Două fetițe, ucise într-un accident rutier

Last Updated on august 9, 2021 2 fetițe de 3 ani și 14 ani au murit în această dimineață iar un copil de 16 ani conștient, politraumatizat a fost preluat de un echipaj medical și a fost transportat la spital.

Un grav accident de circulaţie, soldat cu moartea a două fetițe, s-a produs duminică pe un drum judeţean din Braşov, potrivit Poliției Române. Din primele informații, accidentul s-a produs când un autoturism a lovit din spate o căruță care circula pe drumul județean 103 B între localitățile brașovene Budila și Târlungeni, informează G4 Media. 

(Foto/Video) Brașov. Două fetițe, ucise într-un accident rutier 1

După impactul inițial, căruța a fost proiectată pe sensul opus, unde a fost lovită de o altă mașină.

Cele două fetițe de 2 și 14 ani care au murit erau în căruță, fiind transportate de bunicul lor.

Alt minor de 16 ani a fost transportat la spital, în stare de inconștiență. Sunt și doi adulți răniți, conștienți. La fața locului s-au adunat câteva zeci de persoane, accidentul având loc un târg de cereale.

În urma impactului a murit și calul care trăgea căruța, anunță Digi 24.

Electra Ghiza: „Vedeți în poză ce a mai rămas din căruța cu care bunicul și-a dus la târg trei dintre nepoți. Se întorceau spre casă când, din spate, un consătean gonea cu mașina, grăbit să ajungă la o nuntă.

(Foto/Video) Brașov. Două fetițe, ucise într-un accident rutier 2 (Foto/Video) Brașov. Două fetițe, ucise într-un accident rutier 3 (Foto/Video) Brașov. Două fetițe, ucise într-un accident rutier 4

A încercat să depășească căruța, în viteză, dar din sens opus venea altă mașină. A frânat (48m urma de frânare) în disperare dar viteza era prea mare ca să evite impactul. A izbit caruța din spate si, practic a aruncat-o cu tot cu cal peste masina de pe sensul celălalt.

2 copii (2/14 ani) morti. Un al treilea, rănit extrem de grav. Bunicul celor trei copii, rănit si el. Plus soferul autoturismului de pe celalalt sens. Asadar 5 victime dintre care 2 morți. E bilantul unei noi tragedii pe șoselele din Romania. De această dată la Budila, în județul Brașov!
M-a izbit imaginea papucilor bunicului. Curați, aproape noi, semn că pentru bătrân mersul la târg era o sărbătoare.”

Vezi aici Video:

Citeste si
Brașov. Șoferul care a omorât două fetițe, primele declarații. „Îmi doresc să mor, să fi fost eu în locul lor.”
Revenim cu detalii

Previous Story

Video Brașov: Bogdan P.: „Cu ce naiba dau ăștia la ora 6:25 de se face așa fum de intra si in casele oamenilor (vara stau cu geamul deschis)?”

Next Story

Brașov. Șoferul care a omorât două fetițe, primele declarații. „Îmi doresc să mor, să fi fost eu în locul lor.”