(Foto) Așa arată apa după îmbolnăvirea în masă din Râșnov. „Vor sa le servim un pahar cu apa ?”

Last Updated on iulie 25, 2021 Autoritățile au promis că în termen de 72 de ore, de la recoltarea probelor, vor spune dacă apa este bună de băut la Râșnov. Termenul a trecut, autoritățile tac. Probabil sănătatea râșnovenilor nu este mai importantă ca zielel de weekend. Peste 200 de persoane s-au îmbolnăvit, numărul real este ținut la secret de autorități.

Goscom Cetatea Rasnov:În cursul zilei de sâmbătă  am luat legătura cu Direcția de Sănătate Publică a județului Brașov, care a prelevat probele de apă potabilă din Râșnov. Aceste probe sunt analizate și la Brașov, dar și la Institutul Național de Sănătate Publică din București.

Suntem în contact cu DSP Brașov, de unde am primit asigurări că după ce toate rezultatele analizelor apei vor ajunge la această instituție, ne vor fi transmise, pentru a le face publice imediat, întrucât este o chestiune de maxim interes atât pentru noi, Primărie și celelalte instituții ale statului care au atribuții în această speță, cât și pentru întreaga comunitate râșnoveană”.

Violeta R.: „Așa arată apa potabilă din cartierul Florilor in dimineața asta , ce părere au domnii de la Goscom , e potabilă sau nu , vor sa le servim un pahar cu apa ?”
(Foto) Așa arată apa după îmbolnăvirea în masă din Râșnov. „Vor sa le servim un pahar cu apa ?” 1

(Foto) Așa arată apa după îmbolnăvirea în masă din Râșnov. „Vor sa le servim un pahar cu apa ?” 2

(Foto) Așa arată apa după îmbolnăvirea în masă din Râșnov. „Vor sa le servim un pahar cu apa ?” 3

Bătrânu Țytos: Aloooo, vrem rezultatele analizelor pentru apa recoltată acum 135 de ore!!! Parcă erau nevoie doar de 75 de ore! Cum le ați postat pe cele din data de 9.07.2021, postați le și pe acestea. Mulțumim!

Carmen U.: Asa arata o sita de la robinet curățată acum o săptămână (nu se vede bine dar este și un gandac) 🤮🤮🤮 asa bem noi apa “curata” de munte…. mulțumim autorităților 🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮

(Foto) Așa arată apa după îmbolnăvirea în masă din Râșnov. „Vor sa le servim un pahar cu apa ?” 4

Ioana F.: și noi am ajuns azi noapte cu cea mică la spital, a vărsat de 6 ori, acum avem temperatură, refuză mâncarea etc..

Previous Story

(Foto/Video) Accident Brașov. Carambol cu 6 mașini, pe str. Zizinului. Momentul impactului

Next Story

Primarul Allen Coliban certat de președintele CJ Covasna, în chestiunea urșilor.“Ori nu vrea, ori nu poate să gestioneze situația de criză când urșii intră în Brașov punând în pericol viețile oamenilor din zonă”