Brașov. Băiețel de 3 ani mort, după ce tatăl lui l-a călcat cu mașina în curtea casei

Last Updated on iulie 19, 2021 Un copil de doar 3 anișori a murit după ce tatăl lui l-a călcat cu mașina în curtea casei.  Tragedia a avut loc duminică dimineață, în localitatea Hărman, Brașov.

Alarma la 112 a fost dată în jurul orei 10.50.

Brașov. Băiețel de 3 ani mort, după ce tatăl lui l-a călcat cu mașina în curtea casei 1

La data de 18 iulie 2021, în jurul orei 10.50, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că un băiat, în vârstă de 3 ani, în timp ce se afla în curtea unui imobil situat pe raza localității Hărman, județul Brașov, ar fi fost surprins și accidentat de către un autoturism.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii evenimentului“, a informat Poliția Județeană Brașov, informează Observator Tv. 

Din păcate, din cauza rănilor grave, băiețelul a murit la spital.

Polițiștii brașoveni efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările care au dus la producerea tragediei, potrivit Biz Brașov. Primele informații sunt că tatăl efectua manevra de mers cu spatele în curtea casei și nu a văzut copilul care se afla în spatele mașinii.

Previous Story

(Video) Moarte cumplită. Un tânăr și-a scăpat drujba în cap

Next Story

Video Poiana Brașov. Pui de urs, salvați dintr-un tomberon de către jandarmi