Victor Ilie: „2 ore și 7 minute din Brașov până în București. Aer condiționat, prize pentru laptop/telefon”

Last Updated on iunie 28, 2021 Deputatul USR-Plus Victor Ilie recomandă trenul pe ruta Brașov-București. Mai rapid decât orice ambuteiaj pe DN1.

Victor Ilie: „2 ore și 7 minute din Brașov până în București. Aer condiționat, prize pentru laptop/telefon. Vă recomand trenul pentru ruta asta, e mai puțin poluant, mai rapid, mai sigur, nu are întârzieri și poți face altceva în loc să fii atent la trafic”.
Victor Ilie: „2 ore și 7 minute din Brașov până în București. Aer condiționat, prize pentru laptop/telefon” 1

Raluca C.: Chiar dacă acest timp de deplasare (de 2h 7 min) nu este cel obișnuit (mai degrabă media este cam de 2h 30 min), ruta Buc-Bv este foarte bine deservită de operatori și curse feroviare, iar trenul mi se pare cea mai bună opțiune.

Diana P.: Am fost in concediu cu avionul. Din aeroport, la intoarcere, am luat repede trenul pana la gara si de acolo, intr-un minut, pentru ca trenul de Brasov era pe acelasi peron, am urcat in trenul de Brasov. A fost foarte bine. Ne-am adus aminte si de cei 250 lei lasati ultima data la parcarea din aeroport.

Previous Story

Turistă atacată de urs, chiar în parcul din centrul stațiunii Sinaia. Tânăr aflat la alergat atacat de urs pe drumul dintre Sfântu Gheorghe și Șugaș Băi

Next Story

Allen Coliban: „Brașovul se apropie de un transport municipal 70% verde“. În timp ce trotuarele sunt ocupate de mașini. Smart City