Brașov. FELICITĂRI. Numai medii de 9 și 10 pentru cei 30 de elevi de la Șaguna care au participat la Evaluara Națională

Last Updated on iunie 30, 2021 Rezultate remarcabile pentru Colegiul National Andrei Saguna din Brașov la Evaluara Națională. Numai medii de 9 și 10 pentru cei 30 de elevi care au participat la examen.

Colegiul National Andrei Saguna: „Rezultatele excelente ale absolvenților clasei a VIII-a la Evaluarea Națională confirmă, și în acest an, seriozitatea muncii lor. Toți cei 30 de elevi au încheiat primul examen al vieții lor cu medii între 9 și 10. Felicitări din inimă tuturor!

Brașov. FELICITĂRI. Numai medii de 9 și 10 pentru cei 30 de elevi de la Șaguna care au participat la Evaluara Națională 1

Valentina Gheorghe și Darius Chițu au reușit, însă, câte” un 10 perfect”, încheind cele două probe fără greșeală! Ne bucurăm că excelența este recunoscută și astfel! Valentina și Darius ne-au spus ce a însemnat pentru ei acest rezultat.
Vă felicităm, dragi copii și vă dorim mereu bucuria succesului! Ne revedem în septembrie cu voi în calitate de boboci șaguniști!”

Valentina Gheorghe: “Primul prag important din viață, pe care l-am trecut cu note maxime, mi-a dat o stare de împlinire și mi-a arătat că visurile pot deveni realitate. Resimt, totodata, o recunostință profundă față de profesorii care mi-au fost mereu alaturi.”

Brașov. FELICITĂRI. Numai medii de 9 și 10 pentru cei 30 de elevi de la Șaguna care au participat la Evaluara Națională 2

Darius Chițu: “Din perspectivă obiectivă Evaluarea Națională înseamnă o ierarhizare a potențialului individual, dar și un mare obstacol din punct de vedere emoțional. Mă bucur că toată munca depusă de noi, elevii, și de toți profesorii noștri a meritat, efortul fiind în concordanță cu rezultatul obținut”.

Brașov. FELICITĂRI. Numai medii de 9 și 10 pentru cei 30 de elevi de la Șaguna care au participat la Evaluara Națională 3

Previous Story

Brașov. Deputatul Andronache Gabriel: „Proiectul terenului pentru Noul Spital de Boli infecțioase a fost adoptat de Camera Deputaților!”

Next Story

Brașov. P&P SRL anunţă că se plătește din nou parcarea. Primăria spune că este gratuit. Și dacă șoferii vor să asculte Primăria, P&P ce le poate face?