Brașov. „Ce ne facem cu linia 8??? Suntem ca sardelele in el. Chiar nu se poate face ceva in acest sens?”

Last Updated on iunie 15, 2021 Dispariția cazurilor de COVID din Brașov pare că i-a convins pe cei de la RATBV să o mai rărească cu autobuzele prin oraș. Brașovenii se plâng că trebuie să se înghesuie în autobuze/troleibuze.

Pe grupul de Facebook RATBV – Grupul Călătorilor, Beatrice L. a întrebat: „Ce ne facem cu linia 8??? Suntem ca sardelele in el. Chiar nu se poate face ceva in acest sens?”
Brașov. „Ce ne facem cu linia 8??? Suntem ca sardelele in el. Chiar nu se poate face ceva in acest sens?” 1

Maria M.: În 28, 25 e la fel

Alexandru L.: Și troleibuzele de pe linia 6 circula goale ? Ar trebui unule din ele pe linia 8 dar nu se întâmpla asta ? Când o sa vina și celelalte 25 de troleibuze ?

RATBV S.A. în schimb a anunțat că a finalizat, după aproape un an de zile, 300 de metri din lucrarea de extindere și modernizare a rețelei de contact pentru troleibuze pentru zona cuprinsă între giratoriul de la „Gemenii” şi staţia „Scriitorilor”, pe sensul spre centrul oraşului.

Astfel, troleibuzele care deservesc linia 6 parcurg de câteva zile întregul tronson cuprins între capătul de linie Saturn şi staţia „Onix” cu captatorii conectaţi la reţeaua de contact, fără a mai utiliza acumulatorii.

Previous Story

Brașov. Catalin Leonte: „Mi-e frig la picioare și simt că îngheț…în mijlocul lui Iunie. Dacă-l mai aud pe unul că o arde cu încălzirea globală, îl pun să-mi plătească factura la gaz”

Next Story

(Foto) Urs între Codlea și Vulcan! „Aleargă dezorientat și speriat pe lângă drumul principal”