Brașov. 3 hoți de biciclete prinși de polițiști. Le luau direct din balcoane

Last Updated on iunie 8, 2021 Trei hoți de biciclete au fost prinși de polițiștii brașoveni de la Secția 2. Aceștia au fost arestați pentru 24 de ore.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că mai multe persoane necunoscute, de sex masculin, ar fi pătruns prin escaladare, pe timp de noapte, în balcoanele a două apartamente amplasate pe raza municipiului Brașov și ar fi sustras trei biciclete, anunță Biz Brașov.

Brașov. 3 hoți de biciclete prinși de polițiști. Le luau direct din balcoane 1

Polițiștii Secției 2 Poliție Brașov, în colaborare cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea, au identificat autorii faptelor menționate, aceștia fiind trei tineri cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani, iar în baza probatoriului administrat în cauză, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei

Previous Story

Program cosit în cartierele Brașovului

Next Story

(Foto) Brașovenii vor flori frumoase și Aeroport ca la Iași. Allen Coliban le explică de ce nu poate tunde iarba înaltă