Video Brașov. Scheiul blocat, zi de zi. „5km la o oră de vârf în Brașov . Nu știu cum îndrăznesc locuitorii din Schei să meargă cu automobilul propriu zilnic”

Last Updated on iunie 10, 2021 Locuitorii din Schei sunt bogați. Iar ca orice român bogat își cumpără 2-3 autoturisme de familie. Apoi se miră senini că nu au pe unde circula. Iar Primăria îi tot „amenință” că le va face o bucurie: blocuri cu suite de apartamente în zonă. Care înseamnă alte sute de mașini.

Monica P.: Cred ca in curând o sa fie nevoie de un sens giratoriu in Schei, pe Piatra Mare.
Vezi aici Video:

Poliția Județeană Brașov, potrivit mytex, care sunt punctele critice, de blocaj în trafic: „Străzile cu valori ridicate de trafic sunt: Calea Bucureşti, Bulevardul 15 Noiembrie, Bulevardul Saturn, strada Zizinului, strada 13 Decembrie, strada Mureşenilor, Poarta Şchei, Bulevardul Eroilor şi strada Prundului”.

Arua Petrașcu: [ “să-ți fie învățătură de minte” a fost mantra mea de azi după o dimineață petrecută la volan pentru < 5km la o oră de vârf în Brașov • nu știu cum îndrăznesc locuitorii din Schei să meargă cu automobilul propriu zilnic]
âVezi aici Video:

Previous Story

Foto Brașov. Marinela: „A început demolarea caselor, în Schei, domnule primar COLIBAN… poate ne trezim cu blocuri între case”

Next Story

Brașov. Strada Neagoe Basarab blocată de Compania Apa