(Video) Record. O brașoveancă de 22 de ani a avut cel mai urmărit clip de pe Instagram timp de patru zile

Last Updated on mai 17, 2021 O brașoveancă de 22 de ani a stabilit un record pe Instagram, cu un clip care a fost patru zile la rând, cel mai urmărit din lume. Creația ei a adunat 92 de milioane de vizualizări și a depășit un videoclip al americancei Kylie Jenner.

Videoclipul româncei are 15 secunde, și a strâns pe Instagram, peste 92 de milioane de vizualizări. Autoarea se numește Lorena Șerban, are 22 de ani și este din Brașov. Pe rețeaua socială este urmărită de 300.000 oameni, anunță Stirile Pro Tv.

(Video) Record. O brașoveancă de 22 de ani a avut cel mai urmărit clip de pe Instagram timp de patru zile 1

Clipul ei – care patru zile la rând a fost cel mai urmărit din lume – a fost postat în secțiunea “reels” a Instagram. În el Lorena dansează și a folosit un efect care creează senzația că personajul s-ar afla într-o auroră boreală.

Cele 92 de milioane de vizualizări au luat-o prin suprindere pe tânără.

Lorena Șerban, Creator de conținut: “Nu îmi vine să cred! Câteodată mai stau și deschid telefonul și mă uit și clipesc, așa, să mă ciupească cineva dacă e real ceea ce ce întâmplă”.

Înainte ca videoclipul româncei să strângă 92 de milioane de vizualizări, pe Instagram cel mai urmărit clip îi aparținea americancei Kylie Jenner.

Sora vitregă a lui Kim Kardashian acumulase 77 milioane de vizualizări cu un video în care prezenta primii trei ani din viață fiicei ei.

Vezi aici Video:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lorena Serban (@serbanlorena)

Previous Story

Aeroportul Brașov. Pot ateriza avioane Wizz Air sau Lufthansa dirijate prin turn virtual tocmai de la Arad? Tudor Benga: „Nu înseamnă neapărat că liniile aeriene se și înghesuie de îndată să opereze pe el”

Next Story

Brașov. Unde mai porți mască? Lista locurilor aglomerate unde masca este obligatorie