„Putem avea așa ceva și în Brașov ?” Centrul Bucureștiului transformat în pietonal. Zeci de mii de oameni, zero mașini

Last Updated on mai 31, 2021 Bucureștiul, în Centru, a fost eliberat de mașini, în weekend. O imensă pietonală pentru oameni.La Brașov acest lucru ar fi imposibil, șoferii trebuie să miște mașinile și în weekend.

Mihaela Chirvasa: „Putem avea așa ceva și în Brașov ? Imagine Centrul Nou și Centrul Vechi plus o strada de legătura pietonale în weekend! Asta pentru început”

„Putem avea așa ceva și în Brașov ?” Centrul Bucureștiului transformat în pietonal. Zeci de mii de oameni, zero mașini 1 „Putem avea așa ceva și în Brașov ?” Centrul Bucureștiului transformat în pietonal. Zeci de mii de oameni, zero mașini 2

ARCEN:Zeci de mii de oameni au luat la pas cele 7 zone pietonale și ne-au oferit imaginea unui centru fără mașini și a unui oraș al oamenilor.
Proiectul Străzi Deschise, inițiat de ARCEN în parteneriat cu BAZA și implementat de Primăria Capitalei, continuă până pe 17 octombrie 2021”.

„Putem avea așa ceva și în Brașov ?” Centrul Bucureștiului transformat în pietonal. Zeci de mii de oameni, zero mașini 3 „Putem avea așa ceva și în Brașov ?” Centrul Bucureștiului transformat în pietonal. Zeci de mii de oameni, zero mașini 4 „Putem avea așa ceva și în Brașov ?” Centrul Bucureștiului transformat în pietonal. Zeci de mii de oameni, zero mașini 5

Mihai Nanu: “Păi și eu ce fac cu mașina? De ce mai plătesc impozit? comuniștilor!” Sau “Brașovu’ ie oraș turistic, cum să blochezi orașul cu biciclete și pietoni, las’ să vină turi$htyy cu cu mașinilii în centru”.

Dorina L.: Nu putem avea asa ceva la noi trebuie sa circule bine masinile asta este politica
Paul P.: La Brașov trotuarele au fost transformate in parcări.

Previous Story

Foto Brașov. Primăria mai și lucrează. „La noi in zona este foarte bine ..tuns gardurile, stropit cu insecticid, cosit iarba … mai punem și noi mâna …iată!”

Next Story

Urs periculos în zona giratoriu Sânpetru. Mesaj RO-Alert