Marius Vintila: „În atenția cetățenilor Brașovului… a ălora pentru care c…l în mașină e mai important decît bunăstarea proprie și cea a familiei”

Last Updated on mai 17, 2021 Omul de radio Marius Vintila le atrage atenția brașovenilor asupra exagerării atenției pentru autoturisme. Într-o zonă a Barcelonei o stradă a fost transformată în pietonal.

Marius Vintila: „În atenția cetățenilor Brașovului… a ălora pentru care c…l în mașină e mai important decît bunăstarea proprie și cea a familiei. Poblenou e o zonă a Barcelonei mai puțin cunoscută de turiști.

Marius Vintila: „În atenția cetățenilor Brașovului... a ălora pentru care c...l în mașină e mai important decît bunăstarea proprie și cea a familiei” 1

Cartier jumate de blocuri noi, jumate de clădiri mai vechiuțe… transformat într-un loc foarte fain prin măsuri de bun simț pentru binele comunității. Ada Colau este primărița Barcelonei, o persoană care spre deosebire de primarii noștri, se simte permanent datoare celor ce au ales-o.

Sau nu, dar sînt și ei cetățeni de bunăstarea cărora se simte răspunzătoare”.

Previous Story

Brașovul a învins pandemia. Rata de infectare scade pentru prima dată sub 1. Situația pe localități

Next Story

Aeroportul Brașov. Pot ateriza avioane Wizz Air sau Lufthansa dirijate prin turn virtual tocmai de la Arad? Tudor Benga: „Nu înseamnă neapărat că liniile aeriene se și înghesuie de îndată să opereze pe el”