(Foto) Victor: „Allen Coliban!!! Poza asta este de azi din Ruse, Bulgaria. Ei au bani de flori, nu ca saracii de noi in Brasov”

Last Updated on mai 30, 2021 Continuă supărarea brașovenilor pe motiv de lipsă de flori. În loc de lalele, păpădiile au făcut legea în această primăvară? Ce urmează în această vară? Mulți critică faptul că Scripcaru a cumpărat florile la suprapreț. Cel oprește pe Coliban să cumpere flori la preț corect?

Victor A.: Allen Coliban!!! Poza asta este de azi din Ruse, Bulgaria. Ei au bani de flori, nu ca saracii de noi in Brasov.
(Foto) Victor: „Allen Coliban!!! Poza asta este de azi din Ruse, Bulgaria. Ei au bani de flori, nu ca saracii de noi in Brasov” 1

Ioana R.: Asa arata rondurile de flori “Coliban” in Parcul Trandafirilor
(Foto) Victor: „Allen Coliban!!! Poza asta este de azi din Ruse, Bulgaria. Ei au bani de flori, nu ca saracii de noi in Brasov” 2

Mari B.: Arată foarte trist orașul fără flori!Nu este bun gospodar!😢
Maria U.: Vai ce rușine! Ne-am întors ca pe vremea lui Ghișe și Moruzi. D-le Coliban (primar) dacă nu găsiți flori? Panseluțe, crăițe, ghețărica oricum nu costă mult la piața 2-3 lei acolo!!! Lăsați măcar gospodinele să pună, ceapă, roșii chery, mărar pătrunjel morcovi…. decât buruieni!!!

Previous Story

Foto/Video Brașov. „Cine ne poate ajuta domnule primar?”

Next Story

Accident Brașov. 3 mașini lovite, la intrare în Râșnov