Foto Brașov. Parcare record, nu parc. USR a reușit în doar o lună să înceapă amenajarea unei parcări. Spațiile verzi nu mai sunt o prioritate?

Last Updated on mai 19, 2021 Cei de la USR s-au lăudat că lor le plac spațiile verzi. Dar sunt plini de energie când vine vorba de parcări. Consilierul local Nelu Corbu anunță că doar într-o singură lună, a primit sesizare pentru parcări, a găsit un teren al Primăriei, a făcut cerere de amenajare iar lucrările au început deja, în cartierul Tractorul. Dacă ar avea același interes pentru un parc poate ar fi mai bine pentru locuitorii din zonă. Ar fi mai mulți copii fericiți, nu 20 de șoferi.

Nelu Corbu:In urma cu mai bine de o luna am primit o solicitare de gasire a unei solutii pentru cei care parcheaza momentan pe strada IC Bratianu blocand o banda de sens pe toata perioada zilei.

Foto Brașov. Parcare record, nu parc. USR a reușit în doar o lună să înceapă amenajarea unei parcări. Spațiile verzi nu mai sunt o prioritate? 1

In acest sens am identificat un teren intre Lux Divina si Grand Fitness, teren care apartine domeniului public si care se preteaza a fi amenajat drept parcare de resedinta cu abonament.

Am facut o solicitare de amenjare iar lucrarile au inceput in aceasta dimineata. Voi reveni pe parcurs cu detalii despre stadiul lucrarilor si perioada cand va fi gata pentru a fi licitate locurile de parcare.

Foto Brașov. Parcare record, nu parc. USR a reușit în doar o lună să înceapă amenajarea unei parcări. Spațiile verzi nu mai sunt o prioritate? 2

Pe viitor voi lua in considerare si o sugestie catre administratia municipiului pentru o eventuala extindere pe verticala si organizarea unor parcari in regim Park&Ride in ideea necesitatii unor locuri de parcare in zona care sa deserveasca viitorul parc Rulmentul”.

Previous Story

Poliţişti anticorupţie din Brașov, percheziții la 17 polițiști corupți din Sibiu

Next Story

Brașov. Allen Coliban: „Suntem din ce în ce mai aproape de momentul în care vom deschide curțile școlilor pentru copiii”