(Foto) Accident Brașov. Motociclist la un pas de moarte, în zona Decathlon 

Last Updated on mai 20, 2021 Un motociclist a fost la un pas de moarte ieri, în zona Decathlon pe sensul de ieşire din Braşov către Bucureşti.

Potrivit martorilor, acesta a făcut un slalom printre maşini, cu.. oprire forţată. Motocileta i-a rămas în mijlocul drumului, destul de avariată, ia pe el l-au luat paramedicii de la SMURD chemaţi de urgenţă la faţa locului. Deşi rănit, nu a vrut să meargă decât… până la marginea străzii.
(Foto) Accident Brașov. Motociclist la un pas de moarte, în zona Decathlon  1
(foto Brașovtv.com)

A primit aici îngrijirile medicale şi a semnat că refuză să meargă la spital. Nici motociclistul, nici şoferul autoturismului implicat nu erau sub influenţa alcoolului. „Pe strada Calea Bucureşti din municipiul Braşov a avut loc un eveniment rutier, coliziune între o motocicletă şi un autoturism.

O persoană a primit îngrijiri medicale la faţa locului, refuzând să fie transportată la spital. La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

(Foto) Accident Brașov. Motociclist la un pas de moarte, în zona Decathlon  2 (Foto) Accident Brașov. Motociclist la un pas de moarte, în zona Decathlon  3

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii accidentului rutier”, a transmis agent principal de poliţie Nadia Olaru, purtător de cuvânt IPJ Braşov, potrivit bzb.ro.

Previous Story

Brașov. Allen Coliban: „Suntem din ce în ce mai aproape de momentul în care vom deschide curțile școlilor pentru copiii”

Next Story

FELICITĂRI! Moment important pentru cultura brașoveană: violonistul Valentin Șerban a câștigat premiul întâi la Concursul Internațional George Enescu, ediția 2021